Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno CS GO ? W pakiecie ? Opłacalne ?

N3ROMP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

http://www.gamecodes.pl/catalog/category/index/name/c/?limit=100&p=3

Chciałbym zakupić Steam Keya/ Gifta.

Na GameCodes.pl jest do sprzedania sam CS GO za 36 zł

I jest także w pakiecie, tzn. Steam Complete (Cs 1.6, Czero, Source i Cs GO) za 38 zł o.O

I moje pytanie - o co tu chodzi !

Coś tu śmierdzi xD

Osobno Cs GO kosztuje 36 zł, a pakiet tylko 2 zł droższy ?!

TO co wybrać ? xD

A tak ogólnie - uciągnie mój komputer ta gra ? I na jakich detalach, ilość FPS ? 

Procek: Celeron G1620

Karta Graficzna: Nvidia quadro fx 1500

Ram: 4GB

Win 7 Ultimate x64

Chyba ze to sie rozni tym, że CS GO osobno to Steam KEY, a ten Cs Complete to SteamGIFT.

Opublikowano

Raczej powinien uciagnac.Ja bym bral caly zestaw ale na tej stronie widze tylko cs:go za 36 a jakiegos zestawu z wszystkimi cs za 38 nie. Na steam jest 50% promocji to samego cs:go bardziej sie chyba na steam oplaca.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak, tylko na steam nie zaplacisz przelewem, trzeba sie bawic Paypalem...

Znalazlem ciekawe info:

3.8 Steam Gifts: Kinguin.pl nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie kwestie dotyczące sprzedaży i zakupu STEAM GIFTS. Istnieje ryzyko trwałego wyłączenia konta przez STEAM za sprzedaż lub zakup STEAM GIFTS poza systemem giełdowym Steama (STEAM TRADING SYSTEM). Pamiętaj robisz to na własną odpowiedzialność!

Za steam gifty moga zbanowac ? xD Jakie jest prawdopodobienstwo.

Uciągnąć: Ale na jakich detalach graficznych ;d

Zestaw - http://www.gamecodes.pl/category/293/counter-strike-complete-steam-gift/

Opublikowano

Tak, tylko na steam nie zaplacisz przelewem, trzeba sie bawic Paypalem...

Na steam mozesz placisz wszystim chyba masz paypal,paysefcard, przelewy banki itp

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To jestem ciekaw jak zapłacić przelewem..

Paypal - wymaga karty debetowej i tego całego pierdu pierdu.

Karty nie posiadam.

Opublikowano

To jestem ciekaw jak zapłacić przelewem..

Paypal - wymaga karty debetowej i tego całego pierdu pierdu.

Karty nie posiadam.

Co ty sie tak tego paypal przyczepiles. Na steam jak kupujesz gre masz wiele sposobow zaplaty nie tylko paypal wiem bo sam kupowalem PSC.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Co ty sie tak tego paypal przyczepiles. Na steam jak kupujesz gre masz wiele sposobow zaplaty nie tylko paypal wiem bo sam kupowalem PSC.

Ok, luzik, to który system płatności wybrać ? ;)

Opublikowano

Na Paypala po prostu przesyłasz kase z konta bankowego i płacisz na cs'a. Nie potrzeba żadnej karty debetowej, wiem, bo sam tak doładowuję portfel steam. Możesz też w sklepie kupić PSC, ale wtedy musisz kupić za 40 zł, żeby kupić na steamie (jest przecena i jakoś 7 euro kosztuje cs). Wybierz taki sposób, którym Ci wygodniej.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

By zapłacić przelewem wybierasz opcję MoneyBookers i wypełniasz tam wszystkie dane (prawdziwe)

Wybierasz w tym MoneyBookers metodę płatności Przelewy24 i przekeiruje cię na stronę banku.  Tam już chyba sobie poradzisz ;)

Ew. przelej kase na paypal'a i kup za pomocą niego.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hmm, a żeby zrobić konto na PP - wymaga ode mnie numeru karty debetowej o.O

Tak czy siak bawiłem się teraz tym i wywaliło mi informacje

Uwaga: Twoja ostatnia transakcja jest nadal w toku! Czy ostatnia płatność z usługodawcą płatności została zakończona? Nie jesteśmy jeszcze pewni i oczekujemy odpowiedzi od nich.

Jeżeli kontynuujesz i kupisz cokolwiek po raz drugi, ryzykujesz podwójne obciążenie rachunku.

Wiec mam już po zakupach na steam..

Kupie ten SteamKey na GameCodes najlepiej bez *ie&do*en**. Przepłacę 15 zł, ale przynajmniej bezproblemowo.

Skoro Steam ma wyjebane na kupujących i brak opcji bezpośredniego przelewu bez systemów/portali płatniczych.

Opublikowano

Hmm, a żeby zrobić konto na PP - wymaga ode mnie numeru karty debetowej o.O

Tak czy siak bawiłem się teraz tym i wywaliło mi informacje

Uwaga: Twoja ostatnia transakcja jest nadal w toku! Czy ostatnia płatność z usługodawcą płatności została zakończona? Nie jesteśmy jeszcze pewni i oczekujemy odpowiedzi od nich.

Jeżeli kontynuujesz i kupisz cokolwiek po raz drugi, ryzykujesz podwójne obciążenie rachunku.

Wiec mam już po zakupach na steam..

Kupie ten SteamKey na GameCodes najlepiej bez *ie&do*en**. Przepłacę 15 zł, ale przynajmniej bezproblemowo.

Skoro Steam ma wyjebane na kupujących i brak opcji bezpośredniego przelewu bez systemów/portali płatniczych.

JA bym spróbował przeprowadzić tą transakcje na steam 2 raz. Przy potwierdzeniu przelewu tak czy siak zobaczysz ile razem ci wychodzi. Jak nie będzie sie zgadzać (będzie za dużo) to zignoruj. Ew. poczekaj kilkanaście minut to transakcja wygaśnie. Jednakże jak wolisz przepłacać to twój wybór ..

Btw. do rejestracji PayPal nie wymaga karty .. wtf?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Po wybraniu opcji PayPal przenosiło mnie do strony logowania na Paypal. Nie mam konta.

Podczas jego tworzenia prosi o numer karty debetowej, kredytowej

A teraz to po wybraniu i kliknieciu kontynuuj:

Najprawdopodobniej wystąpił błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie lub skontaktuj się z działem pomocy technicznej.

Steam logic...

Dziekuje, dobarnoc. -.- Szkoda słów

Opublikowano

Paypal...(?), nie lepiej VISA? Bez kombinowania podajesz dane karty, parĘ kliknięć i gotowe, nie wiem po co cudować z paypalem...

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Paypal...(?), nie lepiej VISA? Bez kombinowania podajesz dane karty, parĘ kliknięć i gotowe, nie wiem po co cudować z paypalem...

Może dlatego, że on nie ma karty? Wow odkrycie :v

@ Topic

Cóż poczekaj do jutra promocja tak szybko nie ucieknie :D W soboty przelewy przez steam działają. Zostaw tego wrednego PayPal'a już lub kup z tego GameCodes

MAL

Opublikowano

Rly? Nie da się kupić przelewem ? To ciekawe jak dziś ja kupiłem. Wybierasz Visa lub moneybookers i wypełniacz :) ps. Jutro zacznę grać bo mi się pobierze i gdzie mam grać team deatchmatch itp? I jakiego skina dostane na start bo klikam na cs i pokazuje mi się skin ak47 gorillaz tak więc nie wiem. I ile za mecz dostane centów i jakie je mam grać aby zarabiać euro na bronie itp.

Opublikowano

Rly? Nie da się kupić przelewem ? To ciekawe jak dziś ja kupiłem. Wybierasz Visa lub moneybookers i wypełniacz :) ps. Jutro zacznę grać bo mi się pobierze i gdzie mam grać team deatchmatch itp? I jakiego skina dostane na start bo klikam na cs i pokazuje mi się skin ak47 gorillaz tak więc nie wiem. I ile za mecz dostane centów i jakie je mam grać aby zarabiać euro na bronie itp.

Nie dostajesz skinów na start.Graj uproszczone albo deatchmatch turnieje jak juz ogarniesz gra po ponad 100 h w niej. Za mecz nie dostajesz centow tylko skiny i skrzynki ktora dropia raz na jakis czas i tylko pare na tydzien i mozesz sprzedawac aby zarabiac.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...