Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi jakich nigdy nie było. Pomocy !

szumi1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze gdy gralem w metina ok. pol roku temu nigdy nie mialem ani zacięcia . Teraz gdy właczam gre mam zacinki po 10 sekund ! to jest az niemozliwe. Co moglo sie stac? Pobralem antywirusa, usunąlem wirusy, pobralem program AVG Tune up i przyspieszylem komputer, ale to nic nie daje! Co jest ? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jeśli chodzi o antywirus, to polecam ESET.

Co do Twoich zacinek, ile mb masz neta?

Trochę dziwna sprawa.

Opublikowano

6mb mam neta i zawsze taki mialem. Nic nie dało ten priorytet w menadzerze.

Może problemy z internetem?? Skoro mówisz, że tyle grałeś bez ścinek to troszkę dziwna sprawa ;-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Pakiety: wysłane=60, odebrane=60, utracone=0 <0%straty>

Szacunkowy czas blądzenia pakietów w milisekundach :

Minimum=25ms, maksimum 26ms, czas średni 25ms

Opublikowano

Jako "zacięcia" rozumiesz przerwy, w których serwer nie odpowiada na Twoje rządania (np. bijesz moby lub piszesz coś na czacie i wyskakuje Ci to po 10 sekundach), czy o problemy graficzne, gdy obraz stoi Ci w miejscu lub spadają Ci fpsy?

who cares?

Opublikowano

Jako "zacięcia" rozumiesz przerwy, w których serwer nie odpowiada na Twoje rządania (np. bijesz moby lub piszesz coś na czacie i wyskakuje Ci to po 10 sekundach), czy o problemy graficzne, gdy obraz stoi Ci w miejscu lub spadają Ci fpsy?

Ping ma przecież spoko, zbadałbym jeszcze tracert ale nie wiem czy to bedzie miało sens skoro net jest ok.

Ja obstawiam ze musi zainstalowac stery od grafiki :p

Opublikowano

Sterowniki nie chcą mi sie zainstalowac bo wychodzi bład i pisze ,,Nvidia GeForce Experience wymaga dodatku Windows XP Service Pack 3. ( jak instalowałem kaspersky antywirus to to tez mi wyskakiwało).

Opublikowano

nie potrzebnie ściągałeś syf do przyspieszania systemu bo one w ogóle nie działają a czasami ponoć szkodzą :P 
PS: Zrób format kompa to raczej powinno pomóc :P 

Opublikowano

Może zmień rozdzielczość grafiki? a jeżeli nie to pobierz clienta na nowo. A może jeszcze inna opcja. Nie spełniasz wymagań ?

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Postaw system od nowa ;)
Najlepsza metoda i szybka, zainstalujesz sobie na czysto metina, sterowniki i powinno działać ładnie.

;-) ;-)

Opublikowano

1gb karta graficzna

pewnie integra

WIec powodem moze byc zintegrowana karta graficzna która nie uciąga metina 

nie regulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...