Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kayle i Hextech Gunblade

Vexal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Nashor > Huragan > Rabadon > Void Staff > Zhonya, pomiędzy gdzieś wciśnij buty na AS/AP.

Opublikowano

Od czasu buffa e. Huragan to na nią core. Wracając do tematu, kayle od leczenia ma heala, niby to dobry przedmiot ale według mnie brakuje na niego slota. Wyobraźcie sobie kayle z 7 itemami i to leczenie, wtedy ulta by miała na okrągło :D

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Profesjonalni gracze graja tak dlatego zeby obnizyc resi enemy teamowi. Bo wy pewnie i tak nie wiecie co robi pasywka Kayle :D. Imo nadal zamiast huragana robisz lich bane bo jak pierdolniesz q + aa to typ nie zyje a tak to musisz sie cackać w jakieś auto attacki midderem. Chcesz autoattackowac graj na adc.

Opublikowano

Profesjonalni gracze graja tak dlatego zeby obnizyc resi enemy teamowi. Bo wy pewnie i tak nie wiecie co robi pasywka Kayle :D. Imo nadal zamiast huragana robisz lich bane bo jak pierdolniesz q + aa to typ nie zyje a tak to musisz sie cackać w jakieś auto attacki midderem. Chcesz autoattackowac graj na adc.

Ten item w team fighcie pozwala napierdalać 3 typów na raz, bo to jest tak, że jak stoją obok siebie to ten typ co go klepiemy dostaje dmg dwóch obok też + dmg dodatkowy przez te śmieszne płomienie co każdemu zadają obrażenia i wtedy każdy pada na szybko :D

Opublikowano

Ten item w team fighcie pozwala napierdalać 3 typów na raz, bo to jest tak, że jak stoją obok siebie to ten typ co go klepiemy dostaje dmg dwóch obok też + dmg dodatkowy przez te śmieszne płomienie co każdemu zadają obrażenia i wtedy każdy pada na szybko :D

Nie nigdy nie grałem w tą gre, wcale nie mam wyższej dywizji od Ciebie. Nie ucz byle kogo jeśli nie wiesz kto to na przyszłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...