Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupionym GTA Complete Pack

Tengosccomakota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, kupiłem GTA Complete Pack na Steam i po zakupie jakieś 30 minut czekałem aż się pokaże potwierdzenie kupna do wydrukowania i się nie pokazało, jakiś komunikat wyskoczył że coś tam źle poszło i żebym jeszcze raz kupił i próbowałem kupić drugi raz, ale mi kasę zeżarło z Steam i mi dodało gry do biblioteki, mam te wszystkie GTA, tylko że mam parę problemów:
1.Czemu mam GTA 3, VC i SA po dwa razy w bibliotece ? Czy to jakiś błąd, który tylko u mnie jest ?
2.Czy coś się może stać jak nie wyskoczyło mi to potwierdzenie zakupu do wydrukowania po zakupie ?
Kiedyś miałem podobny problem z Terrarią, ale Terarri mi nie dodało do biblioteki po paru dniach support to naprawił. Teraz też napisałem do supportu, żeby naprawili to że mam po dwie sztuki GTA 3, VC i SA w bibliotece i napisałem im że nie dostałem potwierdzenia zakupu i napisałem żeby mi to Complete Pack skasowali i dali zwykłe GTA IV: Complete Edition ( czyli samo GTA IV  z dwoma dodatkami ) Strasznie mnie denerwuje to że mam tego po dwie sztuki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...