Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z wczytywaniem się na serwer

czapiik9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wszystko włączam. Nie mam antywira. Komp nie jest zasyfiony (chyba, tak mi się wydaje przynajmniej tak powiedział mi koleś który ostatnio go czyścił wewnątrz i zewnątrz).  Parametry kompa macie na screenach. Proszę o szybką odpowiedź i pomoc mi w problemie.

post-45496-0-78985700-1403790079_thumb.png

Opublikowano

W dodatku, wcześniej wbijałem jeszcze do gry i gdy wybierałem serwer ładowało się i ładowało ciężko praktycznie wgl nie szło, a teraz podczas wchodzenia do gry przy ładowaniu staję i nie rusza się nawet po godzinie 

Opublikowano

Problem polega teraz też na tym że nie mogę wejść do gry by cokolwiek zmienić, gdy pasek startowy żeby wejść do gry ładuje się zacina się pod koniec i nieważne ile bym czekał nie chcę się załadować. Reinstall nie pomaga próbowałem.

Hmm nie wiem co się dzieje, teraz wszedłem normalnie do gry. Ustawienia mam wszystko na low i wgl a gra wczytuję się mega mega wolno i nie da rady żeby doszedł do końca.

Opublikowano

Reinstall gry, przeskanuj komputer programem do oczyszczania śmieci itp. (polecam: Advanced System Care) oraz spróbuj przeskanować kompa antywirem.

Opublikowano

Reinstall gry, przeskanuj komputer programem do oczyszczania śmieci itp. (polecam: Advanced System Care) oraz spróbuj przeskanować kompa antywirem.

Kolega chyba nie widział co pisałem. Reinstall nie pomaga, komputer czyszczony CC cleaner i nie tylko nie pamiętam nazw programów, skanowany avastem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...