Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks Blitz GamePlay

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widac ze w normalnym WoT grasz na modach i to pewnie masz ich najebane tak ze jak masz tutaj gre bez nich to walisz w czerwone pkt ktore powinny swiadczyc ze tam sie nie bije, ale widac twoje mody daja taki system ze w kolorowe miejsca trzeba celowac .... Takimi ludzmi gardze gram bez modow i szybko nauczylem sie wiekszosci slabych pkt metoda prob i bledow. [ chyba ze to nie ty wiec przepraszam o ile sam bys tak nie robil  ^^ ]

A co do Tej wersji bardzo przyjemna, myslalem ze bedzie slabiej.

76561198013232167.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ściągnąłem i próbowałem grać jednak na iPhone 4 Kiedy zaczyna się coś więcej dziać strasznie ścina. Wie ktoś co z tym zrobić?
Poza tym gierka dość fajnie wygląda. :)

Opublikowano

Ściągnąłem i próbowałem grać jednak na iPhone 4 Kiedy zaczyna się coś więcej dziać strasznie ścina. Wie ktoś co z tym zrobić?

Na iPhonie nie powinno się ciąć, ponieważ pod ten telefon jest stworzona ta gra. Spróbuj przeczyścić telefon, powyłączać zbędne programy,  gry itp., ogólnie odciążyć podzespoły.

Opublikowano

U mnie na 4s wszystko śmiga, czasami jakaś ścinka sekundowa się zdarzy.

Ale i tak bardzo słabo się gra, za mały ekran ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...