Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można kickować ludzi z channelu

StayHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ranga Channel Admin nie może kickować osób z channelu. Wyskakuje permissia i nie wiem co tym zrobić...

i_channel_join_power

Opublikowano

Mogę ci to zrobić... W razie czegoś pisz na PW. Musisz ustawić odpowiednio permisje Q i U

Opublikowano

Musisz Channel Adminowi ustawić permisje " i_client_kick_from_channel_power" większą lub równą i_channel_join_power

Więc jeżeli w tej permisji dla Channel Admina " i_client_kick_from_channel_power" masz ustawione 60 to wtedy w tej permisji i_channel_join_power musisz mieć ustawione tak minimum 50 oczywiście wartości permisji można śmiało ustawić wedle uznania :) A jeżeli nic nie rozumiesz z tego co napisałem to kolega wyżej zadeklarował pomoc :) Ja polecam uczyć się samemu bo więcej później człowiek potrafi. Pozdrawiam

W razie pytań zapraszam PW

Opublikowano

Musisz Channel Adminowi ustawić permisje " i_client_kick_from_channel_power" większą lub równą i_channel_join_power

Więc jeżeli w tej permisji dla Channel Admina " i_client_kick_from_channel_power" masz ustawione 60 to wtedy w tej permisji i_channel_join_power musisz mieć ustawione tak minimum 50 oczywiście wartości permisji można śmiało ustawić wedle uznania :) A jeżeli nic nie rozumiesz z tego co napisałem to kolega wyżej zadeklarował pomoc :) Ja polecam uczyć się samemu bo więcej później człowiek potrafi. Pozdrawiam

W razie pytań zapraszam PW

Wiem jak edytować zaawansowane permisje, lecz pierwszy raz z czymś takim się spotkałem i dalej nie mam mojęcia jak to naprawić - zrobiłem tak jak pisałeś ale nadal nick, napisałem do Pana z góry który się zadeklarował że mi pomoże. :3

Opublikowano

Wiesz nie widzę twoich permisji więc napisałem tak jak mam ustawione i u mnie to działa :)  Nom ale kolega który zadeklarował pomoc w 100% pomoże jak obejrzy permisje już na ts3 :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...