Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][MEDIUM] Asterius2 - Przygoda Własnie Się Zaczyna !

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Na samym początku chciałem przeprosić za czcionkę gdyż jest to czcionka bez znaków specjalnych oraz zmiękczeń typu: ń,ę, ź, ż itp...

Niestety musiałem pisać bez tego gdyż po próbie napisania wracało mi do starej czcionki :)

Jeżeli wszedłeś tutaj tylko po to aby zhejtować lub zacząć się kłócić i wyzywać innych lepiej wyjdź z tematu oszczędzisz mi nerwów i tak samo innych użytkownikom.

Co do samej zapowiedzi to chciał bym abyście potraktowali ją z przymrużeniem oka gdyż robiłem ją sam od zera czyli pierwszej kreski. Nie jestem profesjonalnym grafikiem ale bynajmniej nie poszedłem na łatwiznę i nie kupiłem gotowej zapowiedzi u jakiegoś grafika, ponieważ bardziej doceniamy to co zrobimy sami może wyjść nam to gorzej ale mamy tą myśl iż staraliśmy się jak możemy.

di-8N4QLF8I.png

OPIS SERWERA

- Serwer MEDIUM

- Maksymalny poziom to 150 (jednakże mamy przygotowane już update aż do 255 poziomu)

- 3 Królestwa (Jinno, Shinso, Chunjo)

- Serwer jest w pełni dopracowany nie posiada żadnych błędów oraz bugów wszystkie jakie się dało zostały naprawione w miarę dokładnie jak mogliśmy

- 6/7 Bonu u nas nie ma

- Od strony Administracji została ona tak dobra aby gracze mieli zawsze wiele zabawy i w problemach mogli się do nich bez problemu zwrócić

di-JJQ29X92.png

di-8N4QLF8I.png
di-9LYH0Y5F.png
di-PN78ATN3.png

Na start otrzymujemy Skrzynię ucznia I i właśnie z niej wypadają takie przedmioty, a są to dokładnie:

- Podstawowe biżu +9 na 1 lvl

- Zbroja klasowa na 1 lv

- Dzik Wojenny 480h

- Buty Wiatru

- Po 20x Małych Miksturek Many/Pż

- 50x Pelerynek Męstwa

- Pierścień Teleportacji

- 5x Małych miksturek zielonych jak i fioletowych

di-8N4QLF8I.png

di-8AI9MA9T.png

di-8N4QLF8I.png

di-WDN9E1QQ.png
di-U7BJ8WCX.png
di-5Y2SWYF0.png
di-55KPQ3KB.png

di-ML4Q89K8.png

di-IVZ0D72W.png

di-1R24SHRO.png

di-T4IHCOQI.png

di-8N4QLF8I.png

di-ACCKFLZW.png

di-C6N6184E.png

di-8N4QLF8I.png

di-5TJYU4OS.png

di-ZUOJ1JRB.png

di-6SED49QO.png

di-LOKR70XI.png

di-8N4QLF8I.png

di-ZOF1MZS0.png

di-QKTM3FG8.png

di-KCV873ZD.png

di-8N4QLF8I.png

di-W3YUG3YG.png

di-ME2LOHE1.png

di-E3SUALKT.png

di-1TW8575T.png

di-8N4QLF8I.png

di-V46ZRJJT.png

di-BZ7O8L12.png

Jednakże posiadamy jeszcze 4 oddzielne dungeony oraz rajdy jak i boss room'y. Jednakże zostaną one dodane dopiero w następnych patcha'ch parę dni po starcie serwera

di-8N4QLF8I.png

di-ISMHENM0.png

di-AU3N3TWF.png

Biżuterię zaczyna się ulepszać z eq z Nieb. Łez.

di-8N4QLF8I.png

ADMINISTRACJA

- [sPONSOR] Kretovsky

- [DEV] venoms

- [HA] Acze

- [HA] Weezy

- [GM] ArunA

di-8N4QLF8I.png

FAQ.

1. Gdzie będzie dropić trutka?

- Trutka będzie dropiła z DT (rippera), oraz bossów na mapkach na poziom wyższy niż 80

2. Kiedy przewidywany start?

- Start oficjalny przewidujemy na 28.06.2014r i miejmy nadzieję iż ta data zostanie bez przesunięć

3. Jakie są kd na serwerze?

- Na serwerze kamienie duszy są maksymalnie na +6

4. Czy PVP będzie wyrównane ? Czy dalej Dagger będzie mistrzem, a healer będzie niczym ?

- Tak, PVP jest na naszym serwerze bardzo wyrównane. Testowaliśmy przez wiele godzin postacie jak i bony w eq które dodaliśmy i mogę stwierdzić pewnie iż klasy w pvp są wyrównane i healer też jest dobry :)

5. Czy będzie rekrutacja na GM/GA

- Rekrutacji raczej nie będzie jednakowoż tutaj nie mogę tego stwierdzić gdyż muszę się ustosunkować do reszty administracji co oni o tym sądzą

6. Jak ze skilami ?

- Skile po 10x księgach robią się na G. Potem kujemy normalnie kamieniami dusz które są w sklepiku na P

7. Przewidujecie jakieś problemy na starcie ?

- Nie nie przewidujemy żadnych ewentualnych nocnych przerw / modernizacyjnych. Serwer po odpaleniu może spokojnie chodzić

8. Jak często będą EVENTY?

- Eventy będą stosunkowo często , w razie czego każdy ma kalendarz więc może bez problemu sprawdzić. Lecz o to nie musicie się martwić..

di-8N4QLF8I.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...