Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z myszką w grach

F1eldo

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem dot. myszki o ile to wina myszki. Więc tak, mam myszkę Natec Genesis G55, ona jest super lecz odkryłem błąd. Kiedy klikam dajmy w grze. PPM (luneta) i zaraz LPM to polecenie celowania usuwa się, kiedy zdejme z LPM palec wtedy wraca. Czemu tylko jedno polecenie może być wydane? Ten problem dotyczy gier. BF3, Sniper Elive V2, kiedy podczas strzelania najpierw trzeba PPM (trzymac) i LPM kliknąc. Na innej myszce jest dobrze a na tej nie, może ta ma kodowanie czy mam iść do sklepu gwarancje?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, byłem w NEONET i zrobiłem reklamację i powiedziałem im żeby mi ją naprawili, opis usterki napisała tak:

"Mysz nie działa prawidłowo, podczas naciskania dwóch przycisków prawy resetuje"

Tutaj na zgłoszeniu reklamacyjnym pisze mi "[..] odpowiedź otrzyma w ciągu 14 dni", lecz ona powiedziała mi, że sama odpowiedź do 5 tygodni, czy mogę się z tym nie zgodzić?

Opublikowano

Gezzz... to jest wada sprzętu, pójdż i wymień, sprawdż inne gry czy jest identycznie jak nie to i tak wymień, jak będzie to samo to proponuję zmianę wyboru na coś górnolotnego z wyższej półki od Logitech, albo w podobnym przedziale Trust GXT 14 ;) No chyba że masz Monitor FullHD to coś laserowego powyżej 3500DPI ;)

Jak zapytają dlaczego reklamujesz sprzęt to powiedz że klawisze nie funkcjonują tak jak powinny - nie reagują obydwa w tym samym czasie...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...