Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CA się nie uruchamia ;<

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale w głównym dziale niemoge pisac.

Problem jest taki że odpalam przez skrót z paska i wyskakuje mi to:

51npuy4.png

A kiedy już zniknie (po ok. 3 sekundach) to nic więcej ię nie dzieje. Jak to naprawić?

To przez ostatni patch którego nawet nie zaczęło pobierać bo coś tam z serverem było nie tak.

Hejo

Opublikowano

Wystarczy, że wyłączysz utorrena i wszystko będzie działać :)

chyba nie wystarczy. uterrenta mam zainstalowanego od dzisiaj a problem jest od wczorajszego południa

Hejo

Opublikowano

Nie wiem, moze wylacz zapore. Zresetuj polaczenie internetowe

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Nie wiem, moze wylacz zapore. Zresetuj polaczenie internetowe

wydaje mi się że to coś z plikami, da się pobrać patch jeszcze raz ?

komputer był uruchamiany ponownie przez ten czas wiele razy, windows defendera wyłączyłem

Hejo

Opublikowano

Jest to wina internetu, zaktualizuj Internet Explorer albo zresetuj modem do ustawień fabrycznych. Dzieje się też to gdy ma się za wysoki ping i gra po prostu nie chce się połączyć z serwerem.

Opublikowano

Jest to wina internetu, zaktualizuj Internet Explorer albo zresetuj modem do ustawień fabrycznych. Dzieje się też to gdy ma się za wysoki ping i gra po prostu nie chce się połączyć z serwerem.

mój IE10 aktualizuje się sam, automatcznie

ten problem mam dopiero po patchu bo brat pobierał a z tego co mi mówił nic się nie pobrało;

miała być przerwa (konserwacje chyba) do 12 albo 13 i on włączył patcher - coś sie niby patchowało ale nic się nie pobrało

był komunikat o błędzie i kiedy uruchomił ponownie miał to samo co mam teraz.

Internet działa normalnie bo zazwyczaj gram w LOL'a.

Jutro spróbuje starego exe wrzucić do mojego folderu z CA a jak nie to skopiuje dawno nie patchowanego z laptopa.

Szkoda że nie da razy jakoś cofnąć wersji patcha tak żeby pobrało raz jeszcze np. jak w warrocku.

Temat do zamknięcia, dzięki za próbę pomocy ;D

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...