Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zablokować graczom rozwalanie spawnu?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam napisane permisje, ustawione kilka flag przeciwko budowaniu na spawnie i gówno. Jak wchodzę przez inny nick mam takie same prawa co admin mimo permisji o.O może mi ktoś opisać łopatologicznie jak założyć cuboid aby nikt poza mną nie mógł na nim budować?!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wyczyść wszystkie flagi. Następnie wpisz //wand, i zaznacz po przekątnej spawn, następnie piszesz //expand 100 100 up i /rg define spawn. Jeśli nadal będzie problem to wpisz: /rg flag spawn build deny.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Wyczyść wszystkie flagi. Następnie wpisz //wand, i zaznacz po przekątnej spawn, następnie piszesz //expand 100 100 up i /rg define spawn. Jeśli nadal będzie problem to wpisz: /rg flag spawn build deny.

Ja mam spawn zrobiony jako region tylko nazwany "gowno" ;p zmiana nazwy na spawn coś pomoże?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

moze masz zle uprawnienia zrobione i masz ustawione ze kazdy gracz dostaje standardowa range admina, jesli nie to usun wszystkie cuboidy z spawnu i zrob nowy //
/rg delete gowno - usuniesz  cuba
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
//wand i zaznacz teren
//expand 258 u (zaznacza 258 kratek do gory)
//expand 258 d (zaznacza 258 kratek w dol)
/region define spawn (zakladasz cuba)
/region flag pvp deny (wylaczasz pvp na spawnie)
i powinno byc git jesli dalej moga niszczyc to
/region flag spawn build deny
jesli to nie pomoze na 10000% zle masz uprawnienia skonfigurowane

Opublikowano

Okej, dziala trzeba bylo zmienic tylko gamemode serwera na survival i jest git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...