Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahri-czy dalej jest mocna?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że jest silna.Jest jedną z najlepszych postaci na mida w grze. Nawet jak jesteś noobem to sobie poradzisz bo jest łatwa.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Dobra na low elo , robisz trapy w krzakach robisz DFG + taunt + combo i masz kila

a na high elo nie dobra?

zawsze ahri dobra, ale trzeba umieć nią grać, to nie jest tylko E w Q bądź jak kto woli, trzeba umieć tym grać

Opublikowano

Po nerfie trzeba każdym skillem trafić żeby na combo ściągnąć, wiec ahri jak najbardziej jest mocna.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

a na high elo nie dobra?

zawsze ahri dobra, ale trzeba umieć nią grać, to nie jest tylko E w Q bądź jak kto woli, trzeba umieć tym grać

Tak, to czego na zawodach ani razu się nie pojawiła od czasu świetności mymu?

Ahry ssie pale, zamiast jej wolalbym cos pokroju zeda, praktycznie to samo tylko ze ucieczkę masz lepsza i większy burst. Skillshooty skreslaja ja z mety - za wolno lecą

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Tak, to czego na zawodach ani razu się nie pojawiła od czasu świetności mymu?

Ahry ssie pale, zamiast jej wolalbym cos pokroju zeda, praktycznie to samo tylko ze ucieczkę masz lepsza i większy burst. Skillshooty skreslaja ja z mety - za wolno lecą

Zobacz sobie Speed'a. Ahri main, D1, był Challangerem. On jakoś daje rade i nie narzeka, ale i tak powiesz że ona jest słaba.

@topic:

Świetna postać, sporo burst, mocny late, jednak posiada 2 skillshoty, które są jej bardzo potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...