Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Asterius2 - Przygoda Własnie Się Zaczyna !

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/close

- padło mi 5 hostingów jak wrzucałem zdjęcia - widać zły ze mnie grafik prezka będzie nowa.

/ Przepraszam ....

Technikowi daleko do grafika

Opublikowano

Fuj. Paskudna biżuteria, prezka też słabiutko. Nie pogram  :unsure:

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Niestety moja przygoda tu się nie zacznie. Grafika w zapowiedzi mnie odstrasza wszystko jest taki jak by robione na odpier**l nic się z prezentacji nie dowiedziałem nie widzę żadnych nowości kompletnie wygląda jak serwer na gotowcu. Na pewno nie zagram lecz życzę powodzenia. 

p.s. Bardzo brzydki system ulepszeń. Bez hejtu Pozdrawiam. 

Opublikowano

Słaba prezentacja lecz i tak Powodzenia moja konkurencjo :P

Topic: jest 6/7?

umiesz czytać?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Po 1.Napisał że grafike robił sam gdyż nie chciał mieć gotowej grafiki od jakiegoś grafika i napisał także że nie jest za dobry w sprawach graficznych.

Po 2.Serwer to nie jest żaden gotowiec wszystko jest robione od początku w dzisiejszych czasach nie znajdziecie serwera na którym nie ma chociaż jednej broni z innego..

Po 3.Na tym serwerze nie ma żadnych bugów,wszystko jest dopracowane na ostatni guzik...

Po 4.Jeżeli chodzi o błędy ortograficzne itd to jest to przypadkowe gdyż HA Venoms od 5 dni robił tą prezke...przy jego możliwościach i tak jest niesamowita.

I po 5.Jeżeli nie wiecie jak się gra na tym serwerze i dopóki nie spróbujecie to nie macie prawa oceniać ten serwer po prezentacji.

Pozdrawiam Dejvid.

PS.Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszamy na TS - ts.4gry.pl

Opublikowano

Zagram, Serwer naprawde ciekawy ;) Jesli was nie zainteresowała prezka to wbijcie na Fapage' a tego serwera i zobaczcie jak administracja się stara:)

Czekamy na start + Liczę na dużą grywalność! [5]!

Opublikowano

Co do samej zapowiedzi to chciał bym abyście potraktowali ją z przymrużeniem oka gdyż robiłem ją sam od zera czyli pierwszej kreski. Nie jestem profesjonalnym grafikiem ale bynajmniej nie poszedłem na łatwiznę i nie kupiłem gotowej zapowiedzi u jakiegoś grafika, ponieważ bardziej doceniamy to co zrobimy sami może wyjść nam to gorzej ale mamy tą myśl iż staraliśmy się jak możemy.

Ludzie , to tylko zapowiedź.

Poza tym wszystko jest od zera robione , uszanujcie to choć troche :)

Opublikowano

Prezka brzydka ;x mogliscie uzyc jakies darmowe psd bylo by o wiele lepiej. 

Bizuteria,Zbroje,Bronie tez mi sie wgl nie podobaja i nie pasuja pogro moglobyc na max lvl bo najlepsze ;D 

@ Serwer polecam z powodu Weeziego aka dildosa ;d  i start powinien byc bez problemow bo venoms dosc duzo potrafi ;)

@ Nie zagram bo nie lubie takich serwerow lecz polecam.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Polecam bo weezy, bd nagrywanie z serwer, chętnych zapraszam do subowania i śledzenia filmów z ASTERIUSA :) - xxx

@ Gdzie dropią PD?

17607462699095201746.png

Opublikowano

super,czekam na niego od 3tyg ;d

zagram z stara ekipą 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada, jak to sam venoms napisał to tylko zapowiedź i wszystko bedzie poprawiane i dodowane, tak prezka nie powala, ale czy w metinie liczy sie prezka serwera no chyba nie ludzie. Wystarczy spojrzeć na fanpage serwera i to widać jak admini sie starali o serwer. Ja myślę, że prezka sie jeszcze w c**j się zmieni i pokaże nam to co ten zajebisty serwer w sobie ukrywa ^_^ .

Ktoś pisał, że okropny system ulepszania. Kolego ten system ulepszeń prawie się nie powtarza oprócz 2 epików b***h please.. Ja nigdy nie spotkałem takiego systemu ulepszania na jakimś serwerze.

Polecam jak najbardziej !

Opublikowano

Serwer ładny, wiadome - prezka nie powala, jednakże chłopaki starali się, robili wszystko od 0, dopinali wszystko na ostatni guzik, więc powinno być wszystko okej ;)

Pozdrawiam, oraz polecam.

Opublikowano

Niestety moja przygoda tu się nie zacznie. Grafika w zapowiedzi mnie odstrasza wszystko jest taki jak by robione na odpier**l nic się z prezentacji nie dowiedziałem nie widzę żadnych nowości kompletnie wygląda jak serwer na gotowcu. Na pewno nie zagram lecz życzę powodzenia. 

p.s. Bardzo brzydki system ulepszeń. Bez hejtu Pozdrawiam. 

Zero nowości :/, gotowiec powiadasz :/, nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem kolego i to w c**j :/.

Opublikowano

serwer zapowiada sie fajnie  tylko weezy .. nie zagram

Co Weezy ? Weezy swój ziom, już nie jest taki jak kiedyś. Zastanów się nad swoją decyzją bo wątpię byś znalazł lepszy serwer na te wakacje ! :)

Fuj. Paskudna biżuteria, prezka też słabiutko. Nie pogram  :unsure:

Na c**j ci ładny wygląd bizu ;/ ? Nikt nie będzie patrzał na twoje kolczyki lub wisior w m1 xD.

Opublikowano

prezka to nie wszystko zobacz filmiki

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Prosimy o zamknięcie tematu.

Dzisiaj będzie nowa prezentacja , wykona ją Harnaś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...