Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki skrypt do wyjścia golda [ free user ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn? Bo jestem zielony i jakbyś mógł to wytłumacz jak debilowi :D

Braim.lua to żart. Brain-mózg.

Opublikowano

katarina i platynka w tydzień , jest ona dobra dlatego ponieważ nie ma skillshotów i sam pomimo tego że mam vipa używam darmówki która jest do pobrania w zakładce search scripts :)

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

kata sinster blade lepsza.

ta z bol mods ma drop fps. sinster blade ma fajne dodatkowe funkcje więc ją polecam bardziej.

jak lubisz grać na gównie to czemu nie

temat - syndra, ori, cass

Opublikowano

Jak to pobrać? Wgrać w bola? :c

Pobierasz kopiując treść skryptu i wklejając zapisujesz z rozszerzeniem .lua , wrzucasz do folderu common w scripts i w bolu zaznaczasz go w custom scripts.

Opublikowano

A da ktoś skrypt do cassio z instrukcją instalacji?

Ja również mam problem z cassiopeia. Zaznaczam wbudowany skrypt, download, zaznaczam go w zakładce z pobranymi skryptami i nie działa. Nie pokazuje mi go nawet pod shiftem.

Opublikowano

kata sinster blade lepsza.

ta z bol mods ma drop fps. sinster blade ma fajne dodatkowe funkcje więc ją polecam bardziej.

napisz na pw a wyśle Ci paczke swoich skryotów (cracki). rttc czyli ryze i fajny zed działają na free. evadeeeee i reborn też chyba ;)

Po prostu nie umiesz wyłączyć lag circles, bo jesteś nubasem, który leci na defaultowym configu lolz.

@top

Wgraj to do custom scripts. Poza tym, k***a mać, rusz d*** na forum bola, bo to nie boli i tam zazwyczaj jest instrukcja jak wgrać. Nie rób z siebie debila. Ja sam sobie z wszystkim radziłem od zera...

Opublikowano

Ten działy chyba służy do pomocy zielonym użytkownikom.  Miałem problem, zadałem pytanie, proste. A jak Ci coś nie pasuje, to nie czytaj i wypierdalaj. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Sam wypierdalaj, bo użytkowanie bola jest tak banalne, że nie mam słów na opisanie tej pierdolonej prostoty. Jeśli jesteś aż tak zielony to na c**j ci bol? Nie wyjdziesz choćbyś leciał na drophacku i duo bolu bo zwyczajnie wygrasz early, ale przepierdolisz late bo brak brain.lua - czegoś bez czego nawet na bolu nie wbijesz platyny (gold sie sam wbija...)

Opublikowano

chlopoki co wy o cassio gadacie nie widzicie ze free skrypt ......... bez vip skrypty do cassio to gówno xD 

a co do tematu to :kata/vayne sac reb crack + vayne might( vna) lub ten nowy skrypt do vayne nie testowałem  sow czy jakos tak 

co tam jeszcze jest hmm pantheon dobry jest http://botoflegends.com/forum/topic/7417-script-pantheon-the-artisan-of-war/

ta fiora też dobra : http://botoflegends.com/forum/topic/3400-scriptfiora-dance-of-death/

ale polecam vayne lub kate 

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza jest Shadow Vayne + SAC: Reborn

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...