Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiązanie postaci

kox444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jak mam np. 2 postacie i logowałem się nimi z tego samego klienta, to czy są one jakoś powiązane? (pomijając ten sam adres ip). Nie handlowałem przez handel między nimi, jedynie zrzuć i zbierz.

Opublikowano

Nie nie są. Są powiązane tylko wtedy jeśli korzystasz z tego samego emaila. Tzn. Jeśli postacie mają inne emaile to są zupełnie 2 obce sobie postacie. I nawet jeśli jedna dostanie bana to druga nie ponieważ to już osobny mail ;)

Opublikowano

Tak , 2 dni temu dostałem bana na Konto , na które dawałem piłki z dropa i na dropa (na którym używałem kamera). Drop dostał bana na stałe , a konto na które skadowałem piłeczki Ban na 2 tygodnie .
Oba konta było robione na osobnych mailach :)

Reasumująć Konta są "powiązane" kiedy;
*Regularnie przekładamy itemy [handlem]
*Są na tym samym adresie email

Na ip Banować nie mogą , A raczej dla nich nie bylo by to korzystne .

Opublikowano

a na konto co przekładałeś piłki logowałeś sie z czystego metka czy też przez moda?

bo ostatnio dostałem blokade na 3 konta, ale na konto które wrzucam piłki już nie ;)

Opublikowano

a dajmy na to mam czystego klienta głowna postać email " o2.pl " i postać na modzie email  ten sam tylko "tlen.pl" na modzie głowna postacia nigdy nie loguje ale mam dwa okienka otwarte czysty klient  głowna postacia i dropek z modem jest szansa wyłapac bana na główną?

Opublikowano

Z czystego metka. Ale raz się zalogowałem z czystego na konto bota. Handlowałem bezpośrednio, ale przeniosłem dobytek rzucając na glebe i zbierając na inne konto.

Opublikowano

Są powiązane tym samym ip, poza tym to, że zamiast handlu robiłeś drop-podnieś też można sprawdzić w logach, ale wątpię, że admini serwerów są aż tak dociekliwi :P

Opublikowano

jeszcze mała ciekawostka nie rób 2 loginów podobnym np,  login123, i login124, gdyż administracja powiązuje konta i daje na oba blok ja tak dostałem na balmorze, 

Opublikowano

Jeżeli chcesz przerzucać itemy z nobchar'a to zbieraj je z ziemi.

Adres IP każdego konta jest widoczny a Twoje 3 konta bd. powiązane jeżeli nie masz zmiennego :)

Opublikowano

Jak kolega wyżej, najlepiej zbierać z ziemi. Chociaż oczywiście to też można sprawdzić, ale jest więcej zabawy więc nie powinno być kłopotów :P

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...