Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs OX - Bug

metiux98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem sposób dzięki, któremu możemy ponownie wrócić do odpowiadania pytań w konkursie mimo, że wcześniej odpadliśmy, a więc...

Jedyne czego potrzebujemy to kamer mod i włączenie opcji wallhack.

Po odpadnięciu z konkursu nadal jesteśmy na mapie, na której on się odbywa włączamy wallhacka przechodzimy przez ściany na koniec mapy po czym nas loga... logujemy się z powrotem po czym przenosi nas znowu do konkursu i dostajemy normalnie nagrody ;)

Udało mi się to zrobić tylko raz na PL'u ponieważ Ox'y maja przedział lvl'owy a ja wszedłem na ostatnie pytanie.

Zapraszam do komentowania sam jestem ciekaw czy innym się tez to uda czy to było jednorazowe :D

Opublikowano

Znalazłem sposób dzięki, któremu możemy ponownie wrócić do odpowiadania pytań w konkursie mimo, że wcześniej odpadliśmy, a więc...

Jedyne czego potrzebujemy to kamer mod i włączenie opcji wallhack.

Po odpadnięciu z konkursu nadal jesteśmy na mapie, na której on się odbywa włączamy wallhacka przechodzimy przez ściany na koniec mapy po czym nas loga... logujemy się z powrotem po czym przenosi nas znowu do konkursu i dostajemy normalnie nagrody ;)

Udało mi się to zrobić tylko raz na PL'u ponieważ Ox'y maja przedział lvl'owy a ja wszedłem na ostatnie pytanie.

Zapraszam do komentowania sam jestem ciekaw czy innym się tez to uda czy to było jednorazowe :D

A nie jest czasem tak ,że podczas trwania oxa brama wejścia na ox jest zamknięta ?

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Nie wiem do końca o co Ci chodzi ale jak odpadniesz to nadal możesz oglądać jak inni odpowiadają na pytania, a Ty stoisz za polem z odpowiedziami :P

Opublikowano

I co z tego, że wejdziesz tam na WH. To nie działa, nawet jak wejdziesz na WH to nie będzie Ci zaliczać odpowiedzi, będziesz mógł tylko swobodnie poruszać się.

@down nie doczytałem.

Opublikowano

jestes idiota czy jak? masz wyjsc na koniec mapy zeby Cie loglo a nie tak o poprostu wejsc na WH... -.-

Opublikowano

Nawet jeśli by to działało to GM widzi jak wchodzisz znów mimo iż odpadłeś i uważa to za wykorzystanie bugów gry bądź hacków więc to raczej prędzej czy później może zakończyć się banem konta :)

Opublikowano

Nawet jeśli by to działało to GM widzi jak wchodzisz znów mimo iż odpadłeś i uważa to za wykorzystanie bugów gry bądź hacków więc to raczej prędzej czy później może zakończyć się banem konta :)

zrobilem tak raz i nikt nic nie zauwazyl mimo ze bylo kilku GM'ow ;d

komus zawsze moze sie przydac i jak jest duzo ludzi to watpie zeby ktos zauwazyl :P

Opublikowano

na pl za duzo osob na ox aby pamietal cie

Opublikowano

Rownie dobrze mozna kliknac na uriela i dopiero pod koniec ox'a potwierdzic teleportacje.Na to samo wychodzi.

Bedzie, ze ox zostal juz rozpoczety :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeciez jak wchodzisz przez kamer moda na O lub X to nie otrzymujesz nagród.

Po odpadnięciu z konkursu nadal jesteśmy na mapie, na której on się odbywa włączamy wallhacka przechodzimy przez ściany na koniec mapy po czym nas loga... logujemy się z powrotem po czym przenosi nas znowu do konkursu i dostajemy normalnie nagrody  ;)

Opublikowano

Przeciez jak wchodzisz przez kamer moda na O lub X to nie otrzymujesz nagród.

Przecież napisał, że pierw musisz wbić w sciane, loga cie i dopiero później wbijasz na nowo [ dzieje się ta sama akcja co przy początku ox podczas wejścia ]

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...