Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Vipem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mój kumpel zakupił vipa za 27 zł i u nie go chodzi a jak mi wysłał to mi nie chodził to znaczy włączyłem haka potem wr;a załadowała mi sie gra i sie wyłączyła wie ktoś czemu sie tak dzieje ? Za pomoc 5 i +

Ps: mam net. framework 3.5

Opublikowano

#2xUP

Racja.. tylko rozwiń mu tą myśl...

VIP' y są chronione GUID'em.. To taki kod, który wygenerowujesz sobie przez generator po pobraniu VIP'a ze strony gdzie za niego zapłaciłeś.

Każdy GUID jest unikalny i dlatego jeżeli twój kolega używał VIP'a u siebie to u Ciebie w tym momencie nie będzie działał.

Ale...

Istnieje możliwość by VIP hack działał na dwóch lub więcej komputerach ;)

Jeżeli twój kolega skończył już grać w WarRock'a na tym VIP'ie.. musisz odczekać ok. 5 godzin od ostatniego uruchomienia tego VIP'a przez kolegę i w tedy ty go możesz używać, ale on w tedy nie może :)

Będziesz musiał znowu wygenerować kod GUID'a na swoim komputerze, zalogować się na koncie kolegi, na stronę na której go kupił i uaktywnić wygenerowanego GUID kod'a.

I jak zakończysz grę na VIP'ie u siebie, to żeby twój kolega mógł go ponownie używać, będzie musiał zrobić to co ty.. Czyli odczekać 5 godzin, na nowo GUID'a.. i tak w kółko możecie robić.

VIP ZABEZPIECZONY GUIDEM NIE ZADZIAŁA NA 2 KOMPUTERACH W TYM SAMYM CZASIE - (chyba, że ktoś jest taki pr0 i potrafi obejść GUID koda :P )

Mam nadzieję, że pomogłem,

jak możesz odwdzięcz się + :rolleyes:

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

hmm niestety komandos bardzo bym chiał zrobić wyjątek

ale niemogę jak zrobił bym dla cb to zaraz każdy by chiał

hmm szukać nie zaszkodzi

no niestety w tym już ci nie pomogę mogę ci tylko podpowiedzieć że ostatnio nie widziałem hacka z opk;/

hmm no więc sorki musisz mnie zrozumieć ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...