Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum

Gość NetherSky_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty wiesz, że w internecie nie ma tego czego szukasz? Albo ktoś zrobił forum i je sprzedaje albo zakładasz je od podstaw. Innej drogi raczej nie ma.

Opublikowano

Żartujecie sobie? Przecież to proste jak konstrukcja cepa. Instalujesz sobie silnik forum, MyBB darmowe lub kupujesz licencję do IPB, wgrywasz szablon z neta lub robisz własny lub zlecasz komuś. Tworzysz rangi w ACP, wgrywasz wtyczki/rozszerzenia/pluginy. Masz forum jakie chcesz, w zależności od tego ile czasu przy tym spędzisz. W necie wszystko znajdziesz, oprócz gotowca.

Bawić się w kodach można, ale nie trzeba. Można pójść na łatwiznę na milion sposobów.

Opublikowano

Ja ci moge udostępnić moje forum i dać współwłaściciela/Administratora. Link :

http://cs-rozkmina.xaa.pl

Napisz podanie tam i przyjmę cię.

Ja chcę styl pod forum po polsku typu mpc ze są rangi, można banować, zakładać tematy, itp. Nie musi byc takie same ale podobne.

Opublikowano

Moje nowe motto życiowe:

Nie musi być takie same ale identyczne.

Myślałem że mój poprzedni post wystarczył, nie wiem jakiej pomocy teraz oczekujesz. Olśnisz nas?

Do roboty ;)

Opublikowano

Ja chcę styl pod forum po polsku typu mpc ze są rangi, można banować, zakładać tematy, itp. Nie musi byc takie same ale identyczne.

Tak to ci nikt nie pomoże.

Zapraszam na Najlepsze forum w Polsce(Kliknij W logo)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...