Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby banów

famas1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie związane ze sposobem banów w lolu. Chodzi mi o to czy np jak Dis pisał do Riotu w sprawie thenitrozyniaka to czy dawał te zdj i filmik z cassio i dostał bana czy wystarczy sam nick? Bo jestem ciekawy czy jak napisze do Riotu nick typa to czy dostanie bana bo mogą to jakoś sprawdzić , czy jednak muszę im dostarczyć dowody jak np były na thenitrozyniaka? 

Opublikowano

To tak, jakbyś chciał kupić komputer ze sklepu nie mając pieniędzy. Musisz dostarczyć jakieś zdjęcie czy filmik, inaczej sprawy nie przyjmą.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I co do dowodów to nie wystarczą tylko argumety że "szybko puszcza skile" albo "ma zagrane 500 meczy X bohaterem".

Najlepiej jest wysłać replay na którym ewidentnie widać ze koleś uzywa exploitów w takiej sytuacji riot napewno sie tym zainteresuje i zabuje go.

W innych sytuacjach raczej nie licz na to ze riot wezmie to pod uwage.

Opublikowano

tylko nitro używał cassio na exploitach, wiec ban murowany jest, tyle gier, sam wrzucil jeden filmik z cassio na explo więc ban jest słuszny, jeśli by nie używał explo to dis może mu srake wylizać tylko

jak używasz bola bez exploitów to nie ma bana, nawet jakby cię mieli zbanować za jakieś koreańskie plejsy, ostatnio się dowiedziałem nawet za evadee jak używasz opór koreańsko to nie ma bana i tak

Opublikowano

tylko nitro używał cassio na exploitach, wiec ban murowany jest, tyle gier, sam wrzucil jeden filmik z cassio na explo więc ban jest słuszny, jeśli by nie używał explo to dis może mu srake wylizać tylko

jak używasz bola bez exploitów to nie ma bana, nawet jakby cię mieli zbanować za jakieś koreańskie plejsy, ostatnio się dowiedziałem nawet za evadee jak używasz opór koreańsko to nie ma bana i tak

A co do bana nitra to on by go jeszcze długo nie miał gdy byn nie miał na pienku z dissem.

Bo zauważ od ilu tygodniu filmik z cassio krażył po yt a on dalej bez bana był . Baa.. Od ilu miesiecy był filmik w którym ewidentnie na chacie widać było napisć "Wlecome to the bol studio" i nadal żadnej reakcji.

Dopiera jak diss podkablował na niego to riot zaczeło sie tym interesować.

Opublikowano

ale dowód miał, jakby tego nie było to mógłby mieć na pieńku i koło dupy by to latało dla nitro, bo nie dostał by bana, nawet jakby z prezydentem miał na pieńku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...