Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mid vs Jungle.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te dwie linie tak samo sie keruje

mid- wygrywasz solo linie, roam na pozostale

jungle- probojesz wylaczyc enemy junglera z gry, pomagasz innym liniom, objectivy

­

Opublikowano

Jungle. To jest moja pozycja  <3 Jedyną wadą jest to, że jak przegrywacie to flame idzie na Ciebie.  ;) Mutuję takich ludzi.

Opublikowano

Mianuje jungle. Samą jungla wyszedłem z S3 do G4 i powiem Ci tak że zazwyczaj jeśli umiesz gankowac jest spoko, ale jeżeli grasz ww który ma dobre ganki dopiero od 6lvl musisz uważać na tych idiotow... Pchają się na 1-2 lvl pod wieże a potem wyzywaja że gankow nie dostają.. Nie raz spotykam się z sytuacją, że gdy gankuje topa to mój sojusznik sobie miniony bije a potem "report jungler for 0 ganks". Więc moją rada: jeśli dobrze grasz na jungli graj w lesie jjeśli wolisz uniknac rageow tych cebulakow bierz mida.

Opublikowano

Mid. Kille łatwiej jest zdobyć i zesnowbolowac grę.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Podobno najlepiej carruje się TOP-em i JUNGLĄ

Lol xD

Według mnie mid. 

To czy wygrasz linię zależy tylko od CIebie, jeśli zrobisz 4:0 na linii i zejdziesz np na bota to snowballujesz grę. Jeśli masz trasha na midzie i padniesz na counter ganku enemy junglera to masz lipę. Słabi gracze na liniach = nie możesz ich nafeedować, nawet jeśli Ty zrobisz 5:0 w jungli to nie zabijesz pięciu przeciwników ;)

Opublikowano

ta niby mid lepszy (niby) ale jak przegrywasz linie juz nie masz szans na roamowanie i carrowanie chyba ze jestes assasynem, poza tym jak jungler przycampi to ci sie moze nie powodzic zbyt dobrze poza tym na poczaktu mid bedzie za trudny imo

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...