Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najlepiej nagrywac na yt?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Ktora gre warto nagrywac, tak, aby miec duzo widzow?Jaka ma najwiecej wyswietlen?Czy gre posiadam, czy nie to nie ma roznicy.Zawsze moge ja miec :D

Opublikowano

Co wnosicie pisząc minecraft? Chyba swój idiotyzm. A co do tematu to WatchDogs gta 5 battlefielda the forest(gra zajebista) assassin creed najlepiej to gry sandboxowe np. mc the forest podaj link mi na pw link kanalu swojego

Opublikowano

Nie nagrywaj gier. Jest tego masa. Czemu ktoś mialby ciebie ogladac? Jestes lepszy? Ytberow robiących let's playów jest duzo, po co ktos mialby ich zmieniac, zeby dac szanse jakiemus kanalowi, ktory i tak nie jst pewny.

Nagrywaj jakis show, vlogi

XrgAYyk.png

Opublikowano

the forest, różne survivalowe gry, gry multiplayer gdzie jest akcja (nie metin), najnowsze gry

Najlepiej nagrywaj te gry, które tobie się podobają.

Opublikowano

Najlepiej kilka serii z różnych gier:

Metin2

Minecraft

League Of Legends - obecnie jest to jedna z najpopularniejszych gier

No i takie gry typu Tomb Raider, itd.

Opublikowano

Majknkraft

Konam :D

Jeśli nie wiesz co nagrywać to po prostu nie nagrywaj, bo z takim podejściem nie zdobędziesz widzów. Po prostu rób lub graj w to co lubisz, ale porządnie, a nie jak małolaty robiąc intro w paincie myślą, że zabłysną na skalę światową. :P

Opublikowano

Pobieraj replaye pro graczy z turniejów i komentuj. Mam tu na myśli StarCrafta, ale nie jest to przecież jedyna gra "posiadająca" zawodowych graczy. 

Samo oglądanie nędznych rozgrywek w GTA, MC, Watch Dogs mnie irytuje - najczęściej jest to wina nagrywającego, który ustawi sobie poziom 'easy' i jeszcze ma problemy z grą. Albo ten czas reakcji mierzony w sekundach... :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Lets Playe !

Na pewno nie Majnkraft  xD

League of Legends (Jeśli umiesz grać)

Metin2 (wystarczy dobra gadka)

NFSW (nie widziałem jeszcze osoby, która to nagrywa, a pooglądałbym)

Gry SP

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...