Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam-Nie udało się połączyć z siecią

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Otóż problem polega na tym, że gdy wpiszę dane konta i chcę się zalogować muszę długo czekać (do 5min) po czym wyskakuje mi komunikat, że nie można połączyć z siecią steam i mam do wyboru spróbuj ponownie lub w trybie offline, ale jak ponownie zalogowanie wszystko działa normalnie, ale jest to uciążliwe, że muszę tyle czekać i chcę od razu zalogować się bez zbędnego czekania. Jeszcze po ponownym dołączeniu do steam gdy chcę uruchomić grę muszę czekać kolejne 5min co już wprawia człowieka z szał. Jest jakiś sposób by przywrócić stary, normalny stan rzeczy? Tak jak powinno być.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Otóż problem polega na tym, że gdy wpiszę dane konta i chcę się zalogować muszę długo czekać (do 5min) po czym wyskakuje mi komunikat, że nie można połączyć z siecią steam i mam do wyboru spróbuj ponownie lub w trybie offline, ale jak ponownie zalogowanie wszystko działa normalnie, ale jest to uciążliwe, że muszę tyle czekać i chcę od razu zalogować się bez zbędnego czekania. Jeszcze po ponownym dołączeniu do steam gdy chcę uruchomić grę muszę czekać kolejne 5min co już wprawia człowieka z szał. Jest jakiś sposób by przywrócić stary, normalny stan rzeczy? Tak jak powinno być.

Od kiedy tak masz? Od zawsze, czy np. paru dni?

Legenda
Opublikowano

Gdy zrobię format komputera wszystko działa cacy przez około jakiś tydzień a potem znów ten błąd.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Gdy zrobię format komputera wszystko działa cacy przez około jakiś tydzień a potem znów ten błąd.

Czyli może to być problem z Twojej strony.

Może sciągasz coś co nie współpracuje ze steamem i tak jakby "blokuje" jego połączenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...