Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pamięć ram do Minecraft.

RzadeK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałem was się zapytać a pewną rzecz.

A mianowicie mam na myśli RAM.

Czym ilość pamięci RAM zależy od spadku fps, klatkowania się gry itd.?

Gdzie można dokupić RAM?

Mam 2GB RAM i właśnie chcę dokupić bo wiem że to mało :D

1j90lz.jpg

Opublikowano

Ram dokupujesz w sklepie komputerowym i tam mogą ci od razu zamontować, 2Gb Ram to ok. 100zl. Kup RAM w tym sklepie co np. naprawiasz komputery :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

A jezeli mam teraz np. 3GB ramu, to oni tam jakby dopiszą np. 2GB ramu za 100zl to bd mial 5GB ramu?

1j90lz.jpg

Opublikowano

Zalezy ile masz slotow na kosci ram, jesli to laptop to 2.Wiec mozesz miec np. 2 kosci po 2gb ramu.

Pamietaj ze jesli masz system 32bitowy to nie kupuj wiecej niz 3 czy tam 4 gb ramu bo komputer tego nie bd widziec ;)

Opublikowano

Radze ci dokupić kostke o pojemności 2 GB RAM będziesz miał 4 GB. Do minecraft'a możesz spokojnie dodać 3 GB a 1 GB wystraczy na działanie wszystkich programów windows'a i z 3 programy dodatkowe np. Antywirus i skype czy teamspeak i jakiś program do muzyki :)

Opublikowano

To tak, jezeli mam 2Gb ramu i dokupie kostke z kolejnym 2gb ramu i to zamontujA (firma) to spokojnie bedzie wszystko hasac?

1j90lz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...