Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod

CorshiKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku zaznaczam, że jestem świeży i 1-szy raz będę używał tego moda. Problemem jest to,że gdy zainstaluję w folderze metina i włączam program o nazwie Metin2Mod_Launch i chcę kliknąć Start Mod to wyskakuje coś takiego : 147991403734245177684.png

Mógłby ktoś podpowiedzieć co zrobić w tej sytuacji? Po kliknięciu czerwonego przycisku wyłączenia tego okienka z moda wyskakuje to samo białe okienko.

Drugą sprawą jest jak ustawić tego expbota itd. aby stał w jednym miejscu i zbierał określony item bijąc cały czas ściągając moby. Bardzo proszę o wyrozumiałość :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A zeby ci stal w miejscu i bil to misisz miec waithacka.

Odpalasz bota klikasz na raczke i wybieras tam co ma zbierac. Koniecznie zaznacz filtrowanie bo befzie rowniez gowna zbieralo.

Potem klikasz pelerynke zeby ci przyciagalo moby i smigasz.

Polecam ustawic jeszcze oddawanie expa na gildie.

Opublikowano

Dzieki, poradzilem sobie, na razie testuje na jakims starym moim 1szym koncie :] Martwi mnie jedna rzecz - potowanie. Postaci potrafi zejść nawet 50% hp ale potka nie zostanie użyta. Jak będę chciał botować na 5lvlu to jakie eq zrobić? All +9 czy +5/6 wystarczy? Ile potów na jedną noc wystarczy włożyć w EQ? Pewnie najlepiej całe zapełnić?

Gadałem z jednym typem i mówiłem mu, że bot mu wszystkich piłek nie podnosi. Po użyciu drophacka wszystkie podnosi. Mógłbym dostać linka do tego drophacka? Z góry dzięki

Ok, nieważne z tymi potkami, nie wiedziałem do czego służy suwak przy potkach :) Teraz jest zawsze 100% :P

Natrafiłem na kojelny problem. Wywala mi aure po chwili a berka w ogóle nie odpala.

A co do pickupu to zaznaczam tylko piłki i eq. marmury, ale bot i tak podnosi wszystko - poty, zbrojki, KD itd.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki, zaraz zapuszcze bota na wolnym ch i po paru ch zobaczymy jak jest ;d

Ok, jednak nie odpale, bo dzisiaj była aktualizacja metina... Trzeba czekać

Też ci wywala moda przez tą aktualicaje ? 

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...