Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ping

penerurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, szybko i na temat. :D ping na starcie mam 30-40 ale gdy spotkam przeciwnika skacze mi do 200-300 i jest niesamowita jazda bo postac sie teleportuje. spotkal sie ktos z tym i jest jakies rozwiazanie tego ?

Opublikowano

Nie dawno (2 tyg temu ) ten sam problem, wychodzi na mnie przeciwnik ładuje combo i się lagi zaczynają :D-.-, problem sam się rozwiązał , po prostu przestało po kilku dniach -.-.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Po tym patchu (4.10) ogólnie postaci dziwnie laguje i czasami "przeskakują" po mapie.

Rito ma problemy od zawsze z pingami i jak masz 10 pingu, to Ci może nawet connection wywalić. Urok lola.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Po tym patchu (4.10) ogólnie postaci dziwnie laguje i czasami "przeskakują" po mapie.

Rito ma problemy od zawsze z pingami i jak masz 10 pingu, to Ci może nawet connection wywalić. Urok lola.

Masz rację, jednak mi postać "przeskakuje" już od dobrych kilku miesięcy - mi jakoś to nie przeszkadza. Natomiast attempting to reconnect może ci wywalić zawsze z dowolnym pingiem, bo wtedy tracisz połączenie z serwerem i nie ma jak określić pingu.

@topic

Próbowałeś użyć WTFast?

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Spotkalem się w necie że to problem mojego internetu ale gdy ściągałem np fife z origin pobierało mi od 4-10 Mb/s z wysyłaniem tez nie mam problemu. Tak grałem tez przy wtfast pomogło nie tam gdzie oczekiwałem a mianowicie ping byl mniejszy na starcie gdy nie było minionow i przeciwników, problem powrocil jak zobaczyłem miniony. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...