Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps, mocny komp GTA IV

holdings

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem sobie gta 4 dzisiaj no i mam tylko 30 fps.. chciałbym grać conajmniej w 60, 30 to dla mnie za mało.. Komputer mam taki:

Intel core i5 4440 quadcore 3,1ghz

karta graficzna NVIDIA GTX660 2gb

8 gb ramu..

Więc to raczej nie wina komputera, bo BF4 czy AC4 chodzą mi po 50-60 fps na najwyższych ustawieniach..

zainstalowałem wszystkie patche od 1.0.1.0 do 1.0.7.0, bo bez patchy miałem 10 fps... wgrałem se commandline, bo to znalazłem w internecie, ale nic mi nie zmieniło..

Wiem że jest tutaj i w internecie pełno takich tematów, ale ja nie znalazłem żadnego rozwiązania dla mojego problemu, bo wszyscy którzy mieli podobny problem posiadali gorsze komputery ;(

Liczę na pomoc.

Opublikowano

Sterowniki najnowsze, komputer jest nowiutki, ustawienia dałem najwyższe, i jest 30-40 fps, niby to jest ok, ale myślę że mój komputer mógłby mieć przynajmniej 60... jak zmieniłem ustawienia na low to było tyle samo fps.

@edit  zobaczyłem taki trochę śmieszny poradnik na Youtube i wyłączyłem dziennik zdarzeń systemu windows... I mam 55-65 fps :) Temat do zamknięcia :)

Opublikowano

pamietam ze w win7 było coś takiego jak rejestr zdarzeń czy zapis klikanych klawiszy nie powiem ci o co mi głownie chodzi bo nie wiem jak sie na ten temat wypowiedzieć ale coś z rejestrem zdarzeń i to trzeba wyłaczyć i po problemie 

31221228212853220747.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...