Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands - kamerka się obraca

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest taki, że kamerka cały czas się obraca, i jest skierowana w górę. Nie mam podłączonych żadnych padów itp. Jaki może być problem??? Chodzi mi konkretnie o część 1 gry.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Może laser/kulke masz zwaloną? Lub kabel w myszce tam w środku jest przecięty lub gdzieś nie łączy. Sam tak czasami mam i jak poruszam trochę to jest normalnie.

Opublikowano

We wszystkich innych grach i wgl wszędzie myszka działa normalnie.

@Edit

Miałem wcześniej cracka z torrentów, więc stwierdziłem, że to "obrona przed piratami". Kupiłem więc wersję na steam i zadowolony, że będzie działać uruchamiam i... Nie działa D: to samo dzieje się z outlastem (crack), a wcześniej nie było tego problemu (pojawił się, kiedy zainstalowałem outlasta ponownie po formacie).

@Edit

Do zamknięcia. Rozwiązanie:

http://steamcommunity.com/app/8980/discussions/0/846942156062331756/

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...