Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest taka mozliwosc

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna zrobic tak, ze jak wlacza sie liste to automatycznie tez jakas muzyczka? Tak jak niektorzy maja na forum mpc. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Chyba tak się nie da. Nie widziałem tego u nikogo. Lecz mogę się mylić. @Sajjuk jemu chodzi o to, że gdy włączasz listę na MAL'u to automatycznie włącza się jakaś muzyka :)

Opublikowano

Chyba tak się nie da. Nie widziałem tego u nikogo. Lecz mogę się mylić. @Sajjuk jemu chodzi o to, że gdy włączasz listę na MAL'u to automatycznie włącza się jakaś muzyka :)

W takim razie tak się praktycznie nie da. Możemy tylko wygląd w CSS robić, ale nie możemy tam wstawić muzyki, więc nie ma opcji (a przynajmniej ja tak sądzę).

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Sajjuk, ale przecież css pobiera obrazki z serwerów MALa, idąc tym tokiem można gdzieś dać "niewidzialnego" diva z plikiem mp3 w tle.

No tak, w css nie da się wstawiać mp3, a na MALu da się jedynie edytować css. Mój błąd;c

417711489342956987022.png

Opublikowano

Sajjuk, ale przecież css pobiera obrazki z serwerów MALa, idąc tym tokiem można gdzieś dać "niewidzialnego" diva z plikiem mp3 w tle.

No tak, w css nie da się wstawiać mp3, a na MALu da się jedynie edytować css. Mój błąd;c