Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto zgłaszać czy odpuścić ?

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jakies 2 może 3 miesiące temu braciak kupił sobie konto na allegro ( tak tak wiem niewolno...)  no i wszystko ok do dziś bo wszystko pozmieniane mail itp ..  Za konto dał 8 dyszek  był tam głównie T34 i jakiś czołg IX tieru (nawet nie wiem jaki ) .  I moje pytanie jest takie co w tej sytuacji radzicie zrobić ? support tu raczej wiela nie zdziała bo zasadniczo to konto należało do niego on je założył itd.  Szczeże wątpie czy warto iść z tym gdzięś na policje bo raczej się tym nie zainteresują w końcu konto maxymalnie mogło by być warte z 2 stówy przyczym on dał za nie ledwie 8 dyszek....

Dać sobie spokój ? ( co najwyżej zgłosić supportowi ale oni poza blokadą konta za handel nic więcej zaoferować raczej mi nie mogą

Opublikowano

Policja odpada, za mała kwota. Ewentaulnie możesz powiedzieć, że 200zł T34 + 100zł czas na grę. Ale wg mnie głupota, bo i tak nic nie zdziałasz.

Support także, handel kontem = banik. Tylko stracisz na tym.

Daj sobie spokój, chyba że na siłę chcesz udupić gościa.

Opublikowano

Tzn... udupiać na siłe nikogo nie chcę dam sobie chyba siana z tym ale bana na konto chętnie mu załatwie ;)

Jeśli braciak kupił konto na allegro, sprawę trzeba niezwłocznie zgłosić jako spór, niech zadzwoni któreś z waszych rodziców do takiego klienta i porozmawiają sobie z nim ;)

koniecznie przyporządkuj sobie swój własny numer telefonu do każdego twojego konta, to jest jedyny sposób żeby w takiej sytuacji je odzyskać ;))

Jeśli nie ma takiej możliwości - nie kupuj ;)

signature.png

Opublikowano

Tzn... udupiać na siłe nikogo nie chcę dam sobie chyba siana z tym ale bana na konto chętnie mu załatwie ;)

Piszesz do supportu i mówisz, że kupiłeś konto, lecz Ci je skradziono i prosisz ich o bana.

Ziomek do dostaję bana i konto już do nikogo nie należy. ;)

Opublikowano

Ja bym gadzinie nie odpuścił. A jako rekompensatę za wydane pieniądze załatwiłbym mu bana. Chyba, że chcesz się dać wydymać na 80 zeta + konto. Jak się tym zajmiesz to wydyma Cię tylko na 80 zł :D

Opublikowano

Rób jak uważasz, ale o bana osobiście chętnie bym się postarał. Bynajmniej twój brat ma nauczkę na następny raz, lepiej grać od samego początku sam i mieć satysfakcję z Tego co się osiągnie, niż kupić i stracić.

cześć, elo, siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...