Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak edytować pliki priva żeby stał się nasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowy i nwm czy dobry dział.

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można 'ukraść' serwer. Gram na serwerze MarinerMt2 i chciałbym tak dyktować pliki (czytałem trochę i chyba chodzi o pong ?) żeby stał się mój tzn mógłbym na nim zrobić gm itp. Nie chce czerpać korzyści ani robić jakiś ataków na serwer. Chciałbym zrobić własny serwer metin2 ale żeby był dokładnie taki jak Marinermt2(te same bronie handlarze mapy itp)

Jestem w tym zielony i prosiłbym o dokładną instrukcje osób które się na tym znają.

Opublikowano

Możesz mieć identyczny serwer jak Mariner. Musisz po prostu zacząć od początku czyli wziąć jakieś pliki serwerowe dostępne na tym forum i klienta. Oczywiście edytujesz wszystko jak chcesz czyli tak samo jak na tamtym serwie i masz. Z tego co opisujesz jest to nie możliwe, a nawet jeśli weźmiesz ich klienta to zostanie ci masa wpisów itp do zrobienia po stronie  serwera.

Opublikowano

Znalazłem wiele filmików i tutoriali jak to zrobić ale na większości pliki serwerowe były płatne do pobrania.

Czy moglibyście podać link do dobrych plików serwerowych które można potem wrzucić do clienta MarineMt2 ? 

I jak wrzucę pliki serwerowe takie jakie są tylko dam moje ip  to będzie działało ? (Tzn bez dodawania własnych map/broni itp, a bym dodał tylko GM i moje konto testowe? )

Jak można to fajnie by było gdyby ktoś zapodał jakąś czytelną instrukcję co po kolei robić aby działało.

Opublikowano

Udało mi się stworzyć na plikach by nieśmiały ale to nie jest taki jak Mariner. Nie podoba mi się. Znacie linki do plików serwerowych o klienta hard ? Typu pl/us albo coś na wzór ravii balmory ?

Opublikowano

Pongu już dawno nie ma w tych nowych game. Gdyby kradzież plików byłaby taka prosta to nikt by się za to nie zabierał. Osobiście gardze osobami które robią serwery na nieswoich plikach. Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Pongu już dawno nie ma w tych nowych game. Gdyby kradzież plików byłaby taka prosta to nikt by się za to nie zabierał. Osobiście gardze osobami które robią serwery na nieswoich plikach. Pozdrawiam

Co ty kur** piszesz w gole ? "Gdyby kradzież plików byłaby taka prosta to nikt by się za to nie zabierał" haha jebnięty.

Gardzisz osobami które robią na nie swoich plikach a kogo to k***a obchodzi ? Większość jest udostępniana z własnej woli. 

Opublikowano

Ooo a Ymir gardzi toba. Jakie to zabawne..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...