Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cassiopeia ban

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje szansa ze dostane bana jezeli koles mnie nagral jak gram na cassiopeia de couteau? Bez zadnych exploitow, wersja dla free. Mowi ze rzucam skillshoty z pleców.

Opublikowano

jeśli rzucasz z pleców to jest ban, jeśli nie to nie, pamiętaj tez o pasywce z aa, leci odgłos specyficzny jak dostajesz mane

Opublikowano

No wlasnie to jest tak ze trzymam spacje, odwraca sie na milisekunde i znowu biegnie, wyglada jakby bylo rzucane z plecow, ale nie mam exploitow zadnych.

Opublikowano

Istnieje szansa ze dostane bana jezeli koles mnie nagral jak gram na cassiopeia de couteau? Bez zadnych exploitow, wersja dla free. Mowi ze rzucam skillshoty z pleców.

W tym momencie prawie zerowa. Ale zobaczycie co się będzie działo jak wprowadzą anty-cheata (już niedługo) Fala banów, płacz i smutek.

Opublikowano

W tym momencie prawie zerowa. Ale zobaczycie co się będzie działo jak wprowadzą anty-cheata (już niedługo) Fala banów, płacz i smutek.

Skad takie info ?

@top

Nie ma sie co obawiac, jak narazie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Skoro nie używasz exploitów, to nie musisz się martwić o bana.

Nie byłbym bym taki pewien, ja też exploitów nie używałem  a bana dostałem, nie ma  szans by zwykły gracz z platyny w czasie biegu dał rade odwrócić się na 0.001 sekundy wywalić combo i dalej uciekac.. 

Opublikowano

Procent bana jest bardzo mały

Anty-cheat? Czyli w końcu zrobią porządnego klienta gry(nie podzielonego na dwie części?!) ? WOW tyle milionów a klienta można sobie o kant tyłka rozbić.

Opublikowano

Bana raczej nie powinines dostać ale raczej nie graj zbyt czesto cassio bo teraz sa wszyscy wyczulenie na tego champa i nawet jak grasz bez bola i bedziesz mial pozytywne staty to i tak ci wmówią ze grasz na bolu.

Graj innymi miderami np sydnra/orinana/kata do nich tez sa porzadne skrypty a mało ludzi wie ze sa tez skrypty na inne postacie niz cass xD

Opublikowano

Nie używając exploitów i nie castując całego comba bezpośrednio po flashu szansa na złapanie bana jest bardzo nikła, nawet jeżeli cię nagrał - w końcu szybkie castowanie skilli to nie żaden dowód, prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...