Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atheria [Dedyk] [Hard/Medium]

AtheriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się prezentuje, nie przepadam za hard/medium

ale myślę, że warto wbić.

Podajcie jakiś faq dot serwa (tzn drop itemków lepszych itp)

w ogóle prezka biedna, więc musicie dodać wszystko co znajduje się na serwerze, bo ludzie w ciemno nie wbiją, prócz mnie ;D

by Neosieł

Opublikowano

"Czemu w sklepach nie ma zmianek bonów i 5bonów? - Będą dostępnę w IS." To ja już wolę PL'a. To hard czy easy? Bo exp na full hard, a handlarze...

9bylOWE.png

Opublikowano

Hard/Medium a bronie 75 u NPC? Interesujące, nie powiem.. ogólnie to nic interesującego na serwerze nie ma, kolejny projekt na którym zakładam będzie grało jakieś +/- 30osb przy dobrych wiatrach ( huraganie :D  )

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Osobiście nie lubię takiej mieszanki, ni to medium, ni to hard. Jak dla mnie taka mieszanka na siłę.

Prezentacja bardzo krótka, serwer się niczym nie wyróżnia (chyba, że tylko w prezentacji nie ma nowych rzeczy)>

Powróciliście do tego nieszczęsnego 6-tego skilla, co trochę psuje klimat "hardo-medium'a".

Mimo to życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

0 nowosci, brak zamianek/dodan, bronie 75 u handlarzy. Zgaduje że robicie serwer 1 raz i liczycie na sporą kase, a w metina nigdy wczesnije nie graliscie, to pozdro ze ktokolwiek wogole wbije na sewer. Nie polecam.

Poza tym po c**j wymieniac postaci za itemy/yang przy pomocy gm-a skoro mozna to zrobic przy pomocy zwoju postaci, ktory jest juz na wielu serwerach i sprawuje sie wysmienicie...

Opublikowano

Gdybyś zobaczył ceny i ich ulepszanie to bys zobaczył o co chodzi :) Napisałem Hard/Medium :)

No i co związku z tym? Na Hard/Medium moim skromnym zdaniem bronie na 75 powinny być czymś.. unikatowym i trzeba mieć szczęście, by ta broń nam poleciała, a nie że pan Janek dropnie 10 aur, sprzeda je i ma trutkę .. to już nie jest taka zabawa, niestety.

* Macie chociaż jakąś reklamę na yt u sensownych jutuberów? Wątpię, bo wszyscy już są w trakcie nagrywania przeróżnych serii..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Prezentacja idealna- uwielbiam takie serwery :)

Mam tylko jedno pytanie- może nie doczytałem, albo nie ma.... Co ze skillami?

info.png

Opublikowano

6 skill - nie zagram.

Ogólnie serwer za dobrze się nie prezentuje. Szczególnie z tymi dodaniami i zmiankami w IS. Serwer ma być podobny do PLa, dlatego w IS jest metal. I jest 6 skill. I bronie 75 u handlarzy. PL pełną gębą.

Rozumiem, że start będzie jutro do 19:30? Żadnej informacji o starcie nie widzę...

tenor.gif

Opublikowano

Mały Edit był :) ZAPRASZAMY !

Prezentacja idealna- uwielbiam takie serwery :)

Mam tylko jedno pytanie- może nie doczytałem, albo nie ma.... Co ze skillami?

Będzie tak, że czytasz 1 książkę masz M2 potem znów 1 masz M3 potem znów 1 masz M4 itd :) Jedna książka na 1 skill wyżej aż do G1 :) Potem Kamyczki :D

6 skill - nie zagram.

Ogólnie serwer za dobrze się nie prezentuje. Szczególnie z tymi dodaniami i zmiankami w IS. Serwer ma być podobny do PLa, dlatego w IS jest metal. I jest 6 skill. I bronie 75 u handlarzy. PL pełną gębą.

Rozumiem, że start będzie jutro do 19:30? Żadnej informacji o starcie nie widzę...

Officialny start Piątek 27-06-2014r Godzina 19:00 !

Pragnę jeszcze dodać, że ZMIANKI I DODANIA LECĄ TEŻ ZE SKRZYNI UCZNIA KTÓRA DZIAŁA !  ZMIANKAMI MOŻNA HANDLOWAĆ ! :)

Opublikowano

Prezentacja zrobiona tak niestarannie niezbyt ładna dla oczu. Serwer ma wiele mieszanek więc trudno określić jaki typ. Bronie na 75 w NPC? Oj powiem, że serwer dziwnie zrobiony. Nie jestem fanem hardów więc nie zawitam, ale życzę powodzenia.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Jak ktos bedzie sobie chcial zagrac na servie prawie jak PL toraczej zagra na globie a nie na servie gdzie straci czas na wbicie lvl i wyda kase na IS nie wiedomo po co. 

Nie zagram 

Opublikowano

Czuje 2-3 miesiące stania do póki będą zyski a potem zamykamy zgarniamy co wpadło do kieszeni i dziękujemy ? : > 

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...