Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z diamonda?!

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż mam pytanie, jak wyjść z diamondu? Nie mogę nic ugrać z bobami bo tera gram ostatnią giereczke i już czuję jakie mam raki, no nic nie zrobię co zrobić? Dywizja diamond 2,a tu ss z przed paru gierek

LkWS2uP.jpg

Opublikowano

W cholerę cieżko, szczególnie jak gram i wszyscy mają restrykcje na czat to o dogadaniu się mowy nie ma. Trzeba ciągle grać i przeć naprzód.

Opublikowano

Wyjdziesz z diamentu, ale do platyny Kappa.

Graj duo z ogarniętym kolegą, według mnie najlepsza opcja. Lub graj sam, najlepiej na jungli i pomagaj tym feederom ;D

279981407253602336505.png
Opublikowano

mam ten sam problem. siedzę ciągle w diamond 1 i ani się wybić z tego ani spaść :v niestety, zasługuje na taką ligę a nie inną :/

Opublikowano

Ladnie spamiles w grze, widac to po czacie po grze.

Nie flejmuj to wyjdziesz zawsze jest szansa na comeback.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Silver > Diamond. Wg. mnie duo chyba najlepsza opcja z jakimś kolegą, który też tryharduje i nie zostaje nic więcej jak tylko grać i nie przejmuj się ja też spadłem z D1 3 razy i 3 razy wróciłem xD 

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Silver > Diamond. Wg. mnie duo chyba najlepsza opcja z jakimś kolegą, który też tryharduje i nie zostaje nic więcej jak tylko grać i nie przejmuj się ja też spadłem z D1 3 razy i 3 razy wróciłem xD

wmawiaj to sobie silverze

Opublikowano

Z każdej dywizji jest trudno wyjść, bo grasz na swoim ziomie, a w raz z awansami uczysz się gry.

Graj najlepiej z kimś dobrym duo, to wtedy może wyjdziesz do d1.

To głównie zależy od tego jaki team jest, bo nie ważne, jak dobrzy są, ale jak oddadzą sporo fragów to i tak nic to nie da :x.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Posłuchałem was, więc zagrałem duo z moją koleżanką która ora na suppie efekt 5MErj57.jpg

I veme ja nie flejmiłem, już w ogóle nie flejmie

Opublikowano

Posłuchałem was, więc zagrałem duo z moją koleżanką która ora na suppie efekt 9529514037183331153062.jpg

I veme ja nie flejmiłem, już w ogóle nie flejmie

Jak grasz duo to najlepiej albo idziecie razem bot, bo wtedy możecie wycarrować tą linią, albo mid i jungla. Tak najłatwiej. Powodzenia :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

#potwierdzoneinfo, najlepiej tych bobów keruje się z jungli, bez duo, grałem duo z challengerem i szło w miarę dobrze nam i teamowi, ale teamfighty nie bardzo

btw. zrób sobie przerwę, bo widzę spinkę masz niesamowitą.

Opublikowano

@G00D

Co ty ja flajmuje tylko na końcu gry jak ktoś mi przejebie, ja wyluzowany tylko zawsze na ekranie wyników flejmie, bo ban na czat. A przerwe miałem około 2 tygodniową i wbiłem z d5-d2 w pare dni.

Opublikowano

wiesz ja w diamencie podchodzę do tego tak lajtowo, najważniejsze jest że jeśli masz złą passe - przegrywasz 2 gry pod rząd (w moim przypadku tak jest) to odpuszczam sobie granie na dzisiaj i podejmuje jutro, zawsze czekam aż będą to 2 winy pod rząd i lecę dalej.

ja też lubię poflejmić czasem, ale to nie jest w ogóle potrzebne, psuję sobie tylko klawiaturę na tych pomidorów, ignore + report i tyle możemy zrobić.

duo nie polecam w diamencie, strasznie źle się gra na duo w diaxie.

Opublikowano

I co sie męczysz człowieku? DH sobie machnij i zaraz ci winratio podskoczy jak połowie tego forum. Ucz się od najlepszych!

Opublikowano

wmawiaj to sobie silverze

Jest z diamentu idioto >.<

W Diamond ludzie wiedzą że nie wyjdą i troluja bo wiedzą że nie spadną nawet w I :D zdarza sie czesto że D1 99lp i jest +(0) przez nawet win streak 20 gier , poprostu musisz miec leprze mmr od 50 goscia w challengerze

Opublikowano

I co sie męczysz człowieku? DH sobie machnij i zaraz ci winratio podskoczy jak połowie tego forum. Ucz się od najlepszych!

Tak kurwa, 30 zł mies to nie majatek. Kup 2 VPS i wbij challengera. Sam niedlugo kupuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...