Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laggi cz.2 pewien dziwny problem

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio (tj. dzisiaj rano i jakieś 3h temu) miałem normalny ping (PO 3 TYGODNIACH YEBANIA SIĘ Z 2000+). I postanowiłem zagrać sobie z kolegą i j*b, i znowu 2000 pingu... Czy to wina mojego kolegi, czy znowu coś się Rito pierdoli?

Opublikowano

Czemu niby kolegi czy rito ? To od twojej strony jest coś nie tak.

Internet 20 mb/s, syfu nie mam i te laggi mam od ostatniej aktualizacji.

Opublikowano

Net może zobacz. Kiedyś ja nadjebałem troche kabel z gniazdka internetowego przy odkurzaniu i miałem po 4-7k pingu xD

Jak to nie Twój net to może komp slaby.... napisz może Twoje parametry i w przybliżeniu wiek kompa. Jak to lapek to może c*****o być bo one nie są do gier.

Potem pogrzeb ustawienia. Dostosuj do kompa. Jak nic nadal sie nie zmienia to napisz do Rito o ten ping i może pomogą, od tego support w końcu.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Net może zobacz. Kiedyś ja nadjebałem troche kabel z gniazdka internetowego przy odkurzaniu i miałem po 4-7k pingu xD

Jak to nie Twój net to może komp slaby.... napisz może Twoje parametry i w przybliżeniu wiek kompa. Jak to lapek to może c*****o być bo one nie są do gier.

Potem pogrzeb ustawienia. Dostosuj do kompa. Jak nic nadal sie nie zmienia to napisz do Rito o ten ping i może pomogą, od tego support w końcu.

Lapek Core i3 1.8 Ghz (jade z pamięci) 4 GB Ram, Karta Grafiki Geforce 740m? Chyba coś w ten deseń. problem w tym, że gram w LoL'a na nim już pół roku (Internet mam dłużej) a ten problem mam od patcha ostatniego... Zazwyczaj ping 45-60 był i fps'ów 60 też. Nie wiem o co kaman ostatnio...

Co do pomocy od Rito. Jebli mi z automatu, co mogę zrobić, żeby laggi naprawić :>>>

Opublikowano

Kuurwa nie wiem.... spróbuj mosze reinstal clienta. Jak jebie od paczy to często jego wina.

Zrobiłem go 3 razy. Formatu kompa robil nie będę. 1.5 miecha temu normalnie z 5 znajomimy na Skypie gadałem i grałem i nic. A teraz? Z jednym gram i 2.5k pingu wywala. Ba, jak gram sam czasem jest podobnie...

Opublikowano

Reinstal lola robiłeś czy tylko clienta ?

Posrało mi się. Dałem tylko napraw w LoL'u, bo czytałem, że to wystarcza. Jakbym zainstalował od nowa, zmieniłoby to coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...