Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam

monsti11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Poszukuje jakiejś fajnej gry przeglądarkowej. Coś w stylu Anno Online i The Settlers online. Chodzi mi o ekonomie, tworzenie miasta itp. Tylko nie farmerama inne gry o farmie. Tak jak napisałem, podobne do Anno Online i Settlers Online.

Opublikowano

http://www.hossmmo.com - może nie jest to dkoładnie Anno i The Settlers, ale jest to również strategia MMO. Pogrywam już od piątku i zapowiada się naprawde nieźle. Jest trochę mniej rozbudowy miasta niż w Settlersach i Anno, ale za to bardziej jest rozwinięty wątek militarny. Bardzo fajnie jest rozwiązany system bitew. Na razie jest to wersja Alpha, jestem ciekaw co jeszcze wymyślą w wersji finalnej. Mam nadzieję, że dojdą jakieś nowe frakcje. Niestety nie można zacząć grać od razu po rejestracji, trzeba jeszcze poczekać na weryfikację konta przez admina, ale z reguły czeka siętylko parę godzin (przynajmniej ja tyle czekałem).  Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje, to chętnie wypróbuję jakąś gierke, bo też szukam jakiegoś zabijacza czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...