Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Me Help To

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moja kolezanka przerabia wiadomosci na SB na Np. Ej, ja jestem gejem i uprawialem seks jakiś tam rznalem go itp. ( takie coś xD )

o innych. Ja chce o niej coś napisać.

Podajcie mi np wiadomosć: " Ej, wiesz ja jestem lesbijką i ostatnio z kolezanka ... " itp, pomozcie cos wymyslisc xD

Opublikowano

CHodzi o to, że ona przerabia czyjeś wiadomości, że np ktoś napisał; " Wiesz co ? ja jestem gejem i ostatnio rżnalem  ... i tak dalej " i ja też chce coś o niej zrobić, tylko nie wiem co xD

Opublikowano

Gdzie je przerabia? W jaki sposób? Napisałeś tak, że nic nie wiadomo.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

" Ej, wiesz ja jestem lesbijką i ostatnio z kolezanka obsmarowaliśy się bitą śmietaną i zlizywaliśmy to z siebie było słiiiit " 

GZ ZABAW

Opublikowano

Nudzi ci się ? Co to za pojebana zabawa.. k***a o_O. Wez pomysl i dopiero na forum pisz. I radzę ci przestać takie cos robic bo to jest żalosne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...