Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie BombWork

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam tych broni bombwork nie chodzi mi o te co sam dodał , jak co pisać gg 935529

daje limit + , lub może coś innego :)

Tylko te co są na forum możesz brać, jeżeli bierzesz inne to wypierdalaj złodzieju.

Boombwork, wystawia swoje bronie/prace na stronie : 

bombwork.eu

No k***a kolejny agent.

Załozyciel tematu pewnie SSy doda na serwer ^^

Opublikowano

Japierdole, to tam chyba może się z nim ugadać, skoro nie chodzi mu o te z mpc to k***a z dupy je wytrzaśnie ? ...

No to chyba by do niego napisał, "nie chodzi mi o te co sam dodał" czyli chce od kogoś kto posiada inne, z jakiś clientów. Poza tym jak się ugada, lajkami je kupi?

Opublikowano

Trzeba kupić a co myślałeś że za darmo ci ktoś je da?

Napisz do niego i ci je sprzeda, proste i logiczne.

Opublikowano

2xup.

A za internet k***a płacisz żetonami ? 

Japierdole, beka :D

Widze ze nadal czytać nie potrafisz, wytłumaczyłem Ci j****y idioto co źle napisałeś.

PO C**J MU DAJESZ STRONE GDZIE MA KUPIC ZA PIENIĄDZE, JAK ON DAJE LAJKI ZA PODESŁANIE SETU?

Juz wiesz o co mi chodzi czopie głupi?

Opublikowano

A ty tak tylko latasz z mpcforum na epvp, myśląc że ktoś tak dobre prace wystawi dla kilku lajków skoro może na tym zarobić?

Z tego co wiem Bombwork, wstawia swoje prace okazyjnie. 

Za darmo nic nie dostaniesz, do sklepu wchodzisz kupujesz i nie płacisz wychodząc? 

Przystopuj troszeczkę, nie mówisz do kolegi.

@Edit: Tak jak, mówią UP nic za darmo nie ma. 

Właśnie po to wstawiłem stronę, żebyś pytał.. - Równie dobrze, może on zapytać tam bombwork'a czy ma jakieś sety które wystawił..

xq0lgJF.png

Opublikowano

Nic nie jest za darmo : ) Cena 1 setu oscyluje w okolicach 100zł.

Dokładnie :)

i patrząc na te "zjebane" modele to nawet 10 zł się nie opłaca dawać.

Jak chcesz kupować bronie to zgłoś się do TreeN'a lub tego gościa co razem z nim łapią sie za kutaski A.s.e.k czy jakoś tak :D

Sorry za obelge ale uważam że ten "żart" podniesie humor obu stronom bo mi podniósł :)

24267682304344824194.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...