Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem mało fpsów! Pomóżcie

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj przeczyściłem sobie karte grafiki bo była cała zakurzona działa wszystko ok. Tylko gdy próbuję zagrać w bf 3 to liczba fpsów nawet na niskich jest 5-6 a normalnie miałem 50-60. Chcę podkreślić że bf4 działa normalnie na średnich w 40 fpsów(czyli prawie jak przed czyszczeniem) inne gry np Garry`s mod, Minecraft działają normalnie powyżej 100 fpsów. Nie wiem co jest nie tak moja karta grafiki to Nvidia GeForce GTX 550Ti wcześniej wszystko działało :\

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dobra problem rozwiązany wystarczyło odznaczyć opcję Origin w Grze dzięki za pomoc macie Like Temat do zamknięcia ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...