Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Game Masterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3MG.png

1. Nick:

[GM]Drzala

2. Imię:

Krzysztof

3. Wiek:

17

4. Zainteresowania:

11926414094996440098.gifSport (głownie piłka nożna, siatkówka oraz koszykówka)

11926414094996440098.gifInformatyka

11926414094996440098.gifMuzyka (rap [ale nie bluźnierczy])

11926414094996440098.gifTaniec.

5. Ile dziennie czasu mogę poświęcić na potrzeby Gry ?

Dziennie mógłbym poświęcić około 6/7 godzin aczkolwiek nie jestem kimś takim, kto cały dzień siedzi przy komputerze i nie wychodzi na dwór. W weekendy trochę dłużej lecz też lubię wyjść gdzieś z kolegami lub koleżankami.

6. Czy kiedykolwiek byłem GM na innym serwerze?

Kiedyś wraz z kolegami robiliśmy swoje serwery na hamachi tak dla całego osiedla, żeby sobie pograć, więc dobrze znam komendy itp. pracę wykonywaną przez GM. Posiadam jeden ss na którym mam mój stary nick oraz nazwę serwera na którym byliśmy smile.png Oto ss:

http://www.uploadik.polski-freeroam.pl/files/WAC.jpg

7. Czy posiadam mikrofon?

Tak, sprawny więc nie będzie problemu udowodnić mojego wieku etc.

8. Czego oczekuję od teamu?

11926414094996440098.gifPrzede wszystkim szacunku oraz zaufania

11926414094996440098.gifZrozumienia gdy nie będę miał na coś ochoty oraz jakiś rozmów ponieważ nudno trochę "GM'ować" samemu w grze a wiadomo, że gdy posiada się zgrany team to na serwerze nie będzie nudno

11926414094996440098.gifDużego zaangażowania w prowadzenie serwera.

9. Jak oceniam moje umiejętności w tej dziedzinie

Moje umiejętności oceniam jako bardzo dobre, aczkolwiek jest kilka rzeczy, których nie jestem w stanie zrobić, ponieważ wciąż codziennie się uczę więc nie musicie się obawiać, a jak nie będę wiedzieć jakiejś rzeczy to przecież po to jest Team, żeby sobie pomagać.

10. Kontakt:

11926414094996440098.gifGG:50879040 

11926414094996440098.gifSkype:krzysiek.turkot1

11926414094996440098.gifEmail: [email protected]

11. Co wyróżnia mnię od innych?

Jestem miły, kulturalny oraz nie wpadam tak szybko w panikę. Można mi powierzyć wszystko a ja obiecuję, że nikomu nie powiem. Czasami lubię się zabawić i pożartować. Nie poddaje się tak szybko jak inni oraz dążę do wyznaczonego celu. Nie piję i nie palę. "Nie wywołuję wilka z lasu" oraz nie prowokuję bójek, wyzwisk itp. Jak widzę jak starsi znęcają się nad młodszymi staję młodszym w ich obronie. Umiem zachować spokój i uspokoić innych ludzi kiedy wpadają np. w panikę. Uznaję jedną zasadę: "Never Give Up!" i wierzę w nią do końca.

12. Kilka słów o mnie:

Mieszkam w Starachowicach w województwie Świętokrzyskim. Posiadam jednego brata, którego bardzo szanuję. Moje hobby to zbieranie korków aby potem przekazać je do recyklingu. Mam 17 lat, lubię wyjść z kolegami na boisko pograć w piłkę lub koszykówkę.  Lubię również pływać, rysować oraz tańczyć. Teraz o zwierzętach: Kocham psy, ponieważ "Pies to najlepszy przyjaciel człowieka" i sam posiadam jednego z którym lubię się bawić itp. Nienawidzę, jak ktoś kłamie w żywe oczy. Gardzę oszustami i ludźmi którzy udają tzw. "cheaterów"  pod przykrywką. Zawsze jestem pozytywnie nastawiony do czegoś za co się zajmuję.

Opublikowano

Bardzo miło się czyta Twoje podanie. Jest w nim wszystko czarno na białym napisanie, polecam bardzo serdecznie.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...