Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shen

XCir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna pasywka, dobra do obijania creepów.

Leczy się bijąc z Q. Jakaś tam tarcza mała jest.

Obszarowe E - taunt. Teleportuje się z ulti do czampa.

Fajna postać, ale to jedna z tych, które wypadałoby ogarniać.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Fajna pasywka, dobra do obijania creepów.

Leczy się bijąc z Q. Jakaś tam tarcza mała jest.

Obszarowe E - taunt. Teleportuje się z ulti do czampa.

Fajna postać, ale to jedna z tych, które wypadałoby ogarniać.

Jeżeli shen to trudna postać to ja jestem Dawid Kwiatkowski...

Shen jest banalnym champem. Nie trudnym do ogarnięcia.

@topic

Jeżeli chcesz nim grać to od razu uprzedzam nie jest to postać do carrowania. Dobry tank ale jak dla mnie out of meta.

Opublikowano

Bardzo dobrze radzi sobie w pierwszej fazie gry ;) Da sobie rade nawet z Renektonem poprzez jego poke i heal.

Dobry cc i może zostać wykorzystany do splitpushu dzięki swojemu ultowi. Ale gry sam nie wygrasz

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

No ale shen sprawia ze enemy gra 4v5 albo mniej. Jak przeciwnika na topie ma wykorzystany teleport, ty splitpushujesz twój team robi wbite na leszczy, jeden schodzi do CB by uratować turret a jak nie schodzi to twoi się cofają a ty pushujesz aż do nexa, jak już ktoś zejdzie twoi biją się 4v4 ty ult i jest 5v4 i GG. Taktyczny champ, w tej mecie troszkę ssie pytonga ale na temowki 5x5 z odpowiednik teamem i komunikacja jest ok.

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Shen to sytuacyjny pick do zrobienia dobrego team compu.  Banalna postać i działa świetnie z Kayle. Dobra postać do ogrywania enemy coś typu bait na low hp i Shen ultuje.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Dobry w early, energia potem przeszkadza, niby ma ulta, zależy od gry ale Shen do carrowanie to raczej nie jest.Może na jakieś piątki byś coś nim ugrał ale tak na soloq to wątpie

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Shen to obecnia kupa nie postać. Na linii NIC nie robi, łatwo go kite'owac, snarem ciężko jest trafić.

shen ma snare XDDD

jebłem

Opublikowano

Fajny champ w early, obija ładnie minionki dzięki tej pasywce zajebistości ;) Obczaj go w rotacji jest teraz.

Warto go ogarniać bo zawsze może dobrze się sprawdzić jako tank czy coś.....

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...