Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol co teraz na topie dla free user ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema po dłuższej przerwie powracam do lola i chciałbym się pobawić na customach z Bolem i chciałbym wiedzieć czy coś się zmieniło przez kilka miesięcy ? Czy skrypt na Vayne nadal daje radę oraz czy jest skrypt na last hitowanie?Które skrypty są teraz na topie. Czy ktoś próbował już crackować Bola na wersje vip lub skrypty z Vipa? Fajnie by było jakby komuś się chciało podesłać swoją paczkę z Bola gdyż ja na pendrive mam swoją z przed 6 miesięcy i zapewne jest już stara.Oczywiście za pomoc i udzielenie pomocy podziękuje.

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Po pierwsze forum nie popiera piracta , i scrackowanie vipa po ostatnich aktulizacjach ze strony bol'a jest nie możliwe , większość ludzi na tym forum używa płatnej wersji , więc wątpie aby ci ktoś podesłał swoją paczke bo i tak z nią nic nie zrobisz , a co do skryptów na free to tylko katarina , FGE  i tyle ew. jakieś tajmery ^^

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

UP - Co Ty pie*dolisz ?  Da sie miec wiekszosc skryptow platnych za darmo (oprocz z pakietami-)  wiec Free user daje bardzo wiele mozliwosci  / Poszukaj po forum znajdziesz wiele ciekawych skryptow

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

UP - Co Ty pie*dolisz ?  Da sie miec wiekszosc skryptow platnych za darmo (oprocz z pakietami-)  wiec Free user daje bardzo wiele mozliwosci  / Poszukaj po forum znajdziesz wiele ciekawych skryptow

Pierw prosisz o skrypty pod topa, a teraz nagle wiesz o free płatnych skryptach dla free userów. Dziwne.

Po pierwsze forum nie popiera piracta , i scrackowanie vipa po ostatnich aktulizacjach ze strony bol'a jest nie możliwe , większość ludzi na tym forum używa płatnej wersji , więc wątpie aby ci ktoś podesłał swoją paczke bo i tak z nią nic nie zrobisz , a co do skryptów na free to tylko katarina , FGE  i tyle ew. jakieś tajmery ^^

Tylko katarina i fge? słabe repositorium

Siema po dłuższej przerwie powracam do lola i chciałbym się pobawić na customach z Bolem i chciałbym wiedzieć czy coś się zmieniło przez kilka miesięcy ? Czy skrypt na Vayne nadal daje radę oraz czy jest skrypt na last hitowanie?Które skrypty są teraz na topie. Czy ktoś próbował już crackować Bola na wersje vip lub skrypty z Vipa? Fajnie by było jakby komuś się chciało podesłać swoją paczkę z Bola gdyż ja na pendrive mam swoją z przed 6 miesięcy i zapewne jest już stara.Oczywiście za pomoc i udzielenie pomocy podziękuje.

Jest skrypt na lasthitowanie np ulepszony SAC:Revamped.

Paczki Ci nie dam, i nikomu nie daje, chyba, że poprosi ładnie ^_^. 

Skrypty są tutaj: ( lista dla free userów )

http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-lista-najprzydatniejszych-skryptow-freevipplatne-jak-wgrac-skrypty-sac/

zerknij również do dodatków może coś Ciebie zainteresuje.

Na free user dla topa nie ma nic ciekawego chyba, że grasz Ryze/Cassio/Yasuo top.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki za rady i teraz tak mam problem posiadam windows 7  pobrałem Bola z głównej strony oczywiście prawoklik + zgodność z windows xp dałem zaporę również wyłączyłem i wyskakuje mi failed to download. Orientujecie się co może być przyczyną ? Antywirus również wyłączyłem używam Total 360 sec

Dobra działa   

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

enforcevip - i masz perm vipa.

A free user to masz wiele możliwości

- katarina

- honda7 na free

- FGE

- Revamped/Reborn

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

scrackowanie vipa po ostatnich aktulizacjach ze strony bol'a jest nie możliwe

Noooooo, ciekawe :) If u know what i mean.

Opublikowano

enforcevip - i masz perm vipa.

A free user to masz wiele możliwości

- katarina

- honda7 na free

- FGE

- Revamped/Reborn

Nie ma szans zdobyc enforcevip 4free wiec..

@topic Polecam katarine na mida i ryze na topa.

Opublikowano

Pierw prosisz o skrypty pod topa, a teraz nagle wiesz o free płatnych skryptach dla free userów. Dziwne.

Bo ja mu podalem  -.-

@top

Nie ma "cracked Bola"  a Skrypty fajne to DatYasuo, SAC, Vayne Mighty Assistant, Cassio/Ryze.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bo ja mu podalem -.-

@top

Nie ma "cracked Bola" a Skrypty fajne to DatYasuo, SAC, Vayne Mighty Assistant, Cassio/Ryze.

Jak do cholery nie ma cracked BoLa jak jest! Nie ma PUBLICZNEGO cracka do BoLa ale mówienie, że czegoś nie ma lub jest niemożliwe jest głupie, bo KAŻDY program, grę etc. Da się złamać niektóre jest po prostu trudniej.
Opublikowano

Jak do cholery nie ma cracked BoLa jak jest! Nie ma PUBLICZNEGO cracka do BoLa ale mówienie, że czegoś nie ma lub jest niemożliwe jest głupie, bo KAŻDY program, grę etc. Da się złamać niektóre jest po prostu trudniej.

Masz racje, ale nie w chce wtajemniczac reszty w to. 

Wiem o co chodzi ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Super i teraz pytanie takie Sac Reborn jest free ? Co to jest Reborn83? Ogólnie pobrałem z pewnej strony tego SAc Reborn  i działą wszystko a z tego co pamiętam kiedyś był płatny. Pobrałem jeszcze PSCaitlyn ale coś mi nie działa więc chyba potrzeba Vipa dlatego kombinuje jak go zdobyć.  <_< Shadow Vayne co powiecie o tym skrypcie wraz z reborn dla mnie działa wyśmienicie  i uprzejmie prosiłbym osobę która dłużej w tym siedzi o pomoc przy jak najlepszej konfiguracji.

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Super i teraz pytanie takie Sac Reborn jest free ? Co to jest Reborn83? Ogólnie pobrałem z pewnej strony tego SAc Reborn  i działą wszystko a z tego co pamiętam kiedyś był płatny. Pobrałem jeszcze PSCaitlyn ale coś mi nie działa więc chyba potrzeba Vipa dlatego kombinuje jak go zdobyć.  <_< Shadow Vayne co powiecie o tym skrypcie wraz z reborn dla mnie działa wyśmienicie  i uprzejmie prosiłbym osobę która dłużej w tym siedzi o pomoc przy jak najlepszej konfiguracji.

Osobiście uważam że wbudowany last hit shadow vayne jest lepszy od sac, btw. reborn jest płatny, więc zapewne pobrałes wersje cracked.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...