Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. FIFA

wakus456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradźcie mi mam ogólnie razem 100k. Wydać wszystko na paczki , usunąć klub i zrobić nowy jak nic nie poleci? a jak cos poleci z nich to kontynuowac.? Proszę abyście pisali na serio :)

Opublikowano

To jest mój skład

http://www.futhead.com/14/squads/13676099/

Tylko jestem troche już zażenowany bo wydałem 600k na paczki troche było dobrych zawodników np TOTS Aduriz , TOTS Bacca , Neuer , Schweinsteiger ale brat mi mówił że niedlugo koiec fify a coinsy 100k po 2 zlote aby to po co to trzymac i tak tylko mi pozostalo 100k

To co mam działać. Trochę się nudzę robiąc ciągle te składy i grajac mecze. Chyba to przez to że nie moge znaleźć dobrego pod siebie składu ;/

Opublikowano

No to nie wiem co robic.

To jak co robić bo nudzi mi się chętnie bym może z kimś pogral 1vs1 albo jakiś sezon współpracy ale nie wiem czy jest ktos chetny..

Kupowac paczki czy kontynuowac gre? :D

(Wiem że się powtarzam ale na prawde mi sie nudzi już :P)

Opublikowano

Mam jeszcze jedną propozycję mianowicie wydać wszystko jak nic nie poleci to zacząć używać trainera.

Co wy na to?

Tak, tylko za trainera będzie ban.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeśli nie chcesz udoskonalać składu (Ja na twoim miejscu zrobiłbym drugi skład i tam robił jakiś nowy) a jak tak to otwieraj paczki i zbieraj zawodników do kolekcji :) 

Ja otwierając moją pierwszą paczkę za 50k trafiłem Lewego totsa i Petra totsa więc nie żałuje ^^ 

Opublikowano

Zbieraj zawodnikow do kolekcji latwo sie mówi ale majac 100k to nie wiem czy sie uda 

Otwierając paczki, zbierasz zawodników do klubu, a jak masz powtórki to albo Quick Sell albo na aukcje :)

Opublikowano

Hmmm a ma ktoś jakiś sposób jak zarobić w obecnej chwili kiedy wszystko jest tanie ?

Nie ma sposobu, musisz grać mecze. Jeśli czujesz się na siłach to graj z drużyną kolejki. Legenda 750 zł + to co dostajesz za mecz więc za jeden mecz dostaniesz ok 1000 złota :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...