Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać taki Effect jak na tej broni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę wkleić linku do filmu Dam nazwę Kanału i filmu: CraftBoard.pl  nazwa filmu Serwery Minecraft - Miecz EXCALIBUR Najlepsza broń!

Nie mogę wkleić linku do filmu dam nazwę kanału i filmu CraftBoard.pl  nazwa filmu Serwery Minecraft - Miecz Excalibur Najlepsza Broń!

Opublikowano

Plugin, który po uderzeniu tym mieczem, daje efekt potiona.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Przecież Tim The Enchanter daje możliwość enchantowania na np.100 lvl a to nie jest efekt miksturki! Nie wprowadzajcie go w błąd. 

@topic Ja osobiście też szukałem i na bukkit.org znalazłem tylko ItemEfeccts i RPGItems, ale na craftboard mają to raczej autorskie :)\

Pozdrawiam

Opublikowano

Czyli raczej nie da się tego pobrać? bo tam nie ma żadnego Enchantu Ten miecz można enchantować po zakupieniu go a mi chodzi o tą siłe bo wiem jak dodać zwykłą siłę ale taką jak na tym odcinku że co 1 uderzenie to ta siła jest silniejsza

Opublikowano

Potrzebny jest plugin EnchantAPI i EnchantPack i gdy je masz piszesz /enchantapi add Berserking i np. 10 żeby było na 10 sekund po uderzeniu np. mieczem

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKosiara77

on damage:
	if name of attacker's tool is "&6EXCALIBUR":
		remove strength from attacker
		apply strength to the attacker for 5 second
		stop

command /excalibur:
	trigger:
		give player diamond sword named "&6EXCALIBUR"

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...