Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie zareklamować serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdzie zareklamować swój serwer posiada on 64 sloty a potrzebuje co najmniej 32 graczy bo w mpc jest od 50 postów a ja nie mam czasu ponieważ cały czas zapraszam graczy ze skype prosze o pomoc

Opublikowano

Polecam znaleźć YouTuberów do reklamowania serwera ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Bardziej fora podajcie jakieś

Nie można podawać for konkurencyjnych z MPC, więc polecam Ci tylko

www.google.pl

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Najlepszy sposob hajs dla youtubera :)

Hajs sam pisalem do yt'bera ;)

Sredni ci co mają 5-10 tys subow chca 100 zl za reklame a ci co maja powyzej 20tys nie odpowiadaja xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngcEeZzAaRiuSz Tak samo mam :D Na 20 tys nie ma co liczy bo nigdy nie odpisza . :) Okolo 2k-4k odpisuja i chca 50-100

Ach ci Polacy :p

Samemu nie ma co robic reklamy bo z 10 osob zobaczy ja i z 1 zostanie na stale na serwerze xD

Tez szukam obecnie najlepszego sposobu na reklamowanie serwera :p

Opublikowano

- dodajesz ładną i estetyczną publikacje w dziale

- minecraft server list

- ew. reklama u jakiegoś popularnego youtubera

- reklama na mpc ( na dole ) xD

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Są różne strony z listami serwerów mc, na youtube, zrób jakiś banner i dodaj sobie na sygnaturke, gametracker, zapytaj, poszukaj innych for minecraftowych, a przy okazji ponabijaj posty na mpc.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...