Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byście chcieli zobaczyć na serwerze PvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wraz z kolegą tworze serwer PvP z autorskimi pluginami.

I tu pytanie do was.

Co byśchciał zobaczyc na serwerze PvP ?

Coś nowego byś chciał zobaczyć? Co byś chciał?

Czekamy na wasze propozycje !!

Opublikowano

dla mnie wystarczyło by jakieś dobre pluginy na haxy {autorskie czy coś} zeby cziterów nie było bo jak są to sie grac nie da

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Opublikowano

Mogę Ci podrzucić pomysł z mojego serwera. Na spawnie wokół jajka smoka stoją npc. Po kliknięciu na npc zmienia Ci się klasa. Później podrzucę screena.

Opublikowano

1. Dobry pomysł

2. Dobra mapa

3. Autorskie pluginy

Oczywiście miła i doświadczona ekipa, dobra reklama: Prezentacja, YouTube [...]

Musisz dodać coś nowego, coś czego jeszcze nie było. ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

1. Top 100 ranging na stronie WWW

2. Nowe bronie

3. EPICKA mapa

4. Jakies miejsca do przechowywania itemkow

5. Texturpacka - kazdy kto wejdzie na serwer bedzie mial tego texturpacka :)

Opublikowano

1. Top 100 ranging na stronie WWW

2. Nowe bronie

3. EPICKA mapa

4. Jakies miejsca do przechowywania itemkow

be

5. Nie dodamy własnego texturpacka ponieważ nie ma to sensu. Każdy będzie się klepać na swoich które są pod stosowane pod ich potrzeby więc nie ma to sensu ;D

Piszcie dalej swoje pomysły ;D

Opublikowano

Nooo...Na serwer pvp to potrzebna jest epicka mapa.Slaba mapa =Serwer badziewie.Pluginy ogarniete min. podstawy zeby byly.

Mapa jest najwazniejsza.Mozesz dodac jeszcze mini gry i magazyny :)

Opublikowano

Autorskie pluginy

Mapka

Opcja w PvP 1 na 1

Minigry

Epickie budynki

Guildie

Guildie nie będzie.

Czemu?

Ponieważ będzie ponieważ będzie system sojuszy

Opublikowano

1. Autorskie pluginy,

2. Autorskie mapy,

3. Statystyki WWW oraz w grze,

4. Klasy,

5. Poziomy,

6. Balans EQ (Gracz musi sobie poradzić z Vip'em,sVip'em itp.),

7. Event'y z np. Splegg, Spleef, Labirynt itp.

8. Brak gildii/sojuszy.

9. Brak skryptów.

10. Ogarnięta administracja.

11. Logowanie premium, multi-wersja (1.6+ - 1.7+)

jp8p35.jpg

Opublikowano

@SenzoPL

1. Nie. (A potem się dziwicie że jest dużo "pseudo jafa diwelołperów")

2. Nie ma takiego czegoś jak "autorska mapa", aby mapa była autorska byś musiał wymyślić swój styl budowniczy.

*Budowle muszą być na poziomie, jakiś zameczek, cmentarz, wieś z 3-5 budyneczkami, las. A dookoła góry zrobione w VoxelSniper.

3. Tutaj się zgadzam, ale by ten ranking pvp był z KD (KD - Zabójstwa - Śmierci, zabiłeś 820 osób, ale zginąłeś 1220 osób, zatem masz KD na -400)

4. Klasy? Czy to konieczne, na neverii @1373230489-U611928.pngBR3ND było ciekawie, ale zamiast zrobić wraz z poziomem lepsze bronie itd. można by zrobić trudniej, gorsze bronie itd. ;) By trzeba było żyć z przedmiotów które się zdobędzie.

5. JW.

6. Chyba 3/4 ludzi, a nawet 1/1 graczy kupuje tylko i wyłącznie vip'a by mieć przewagę nad zwykłym graczem.

7. Z tym się zgodzę, ale by to było na poważnie, a nie: "fykraj ewent  ftedy diax prot 4 i miez 5/2 + 4 staki koxuf"

8. Zgadzam się, choć można by zrobić np. "Blue vs red" czyli TeamPVP, lub "Blue vs red vs orange" gdzie orange to vipy, drużyna by była wybierana automatycznie. (równowaga, by nie było że w blue 200 osób, a w red 50)

9. Skrypty mogą być, ale tylko i wyłącznie takie które są konieczne i dużo nie przetwarzają naraz. :)

10. Poprzez "ogarniętą administracje" co masz na myśli? Według mnie administracja powinna być bez uczuciowa, to znaczy żeby się nie zaprzyjazniała z graczami. (Gracz A twierdzi że gracz B ma aury, gracz A jest przyjacielem admina, gracz B nie ma aury, tylko gracz A ma aure, ale i tak gracz B dostanie bana za "aure".), oraz by administracja nie dawała banów bo: "Admin ma zawsze racje!"

11. Logowanie premium? Autoryzacja, z tym jestem na tak. Ale żeby gracze no-premium też mogli sobie spokojnie pograć, "poklepać" się. Co do multiwersji, większość gra na 1.7.2+, a od 1.7.2-8 jest wspieranie. :)

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik.

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Opublikowano

Więc tak. Automatyczne logowanie Premium zrobione co do klas to serwer podzielimy na różne tryby.

Ale robimy jeden duży Tryb . !!! ale jaki?

Jakie chcecie jeszcze tryby?

Piszcie propozycje co dodać ;D

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zrobił bym serwer pvp na którym były by ukryte w skrzynkach itemy i spawniły by się co jakiś czas, żeby gracze nie mogli wyjść po za mapę czyli jakaś kule albo coś

Opublikowano

1. Autorskie pluginy,

2. Autorskie mapy,

3. Statystyki WWW oraz w grze,

4. Klasy,

5. Poziomy,

6. Balans EQ (Gracz musi sobie poradzić z Vip'em,sVip'em itp.),

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...