Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala z gry

Catron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem otóż kiedy chce wejść na serwery bf3 dosyć długo mi się ładuje po czym gra się wyłącza. Robiłem wszystko co znalazłem na google. (usunąłem TM, zmienilem ivp6 na ivp4 zaaktualizowałem punkbustera) lecz problem nadal występuję.

Proszę o pomoc .

Opublikowano

Nic nie wyskakuje, po formacie normalnie mi działał bez żadnych problemów. Nie było mnie 3 dni w domu i jak wróciłem i próbowałem odpalić grę normalnie się ładowała i wywala cały czas.

Opublikowano

Boże nie grałem na czitach...  Grałem normalnie czysto jak w każdą inną grę ..

Opublikowano

Windows 7 32 bit

AMD A6-3400M APU with Radeon HD graphics 4 cpus~ 1.4GHz

Pamięć RAM: 4096MB

Jeśli tyle starczy to ok, za bardzo sie nie znam na kompach , jak by cos potrzeba bylo to napisz jak mam to sprawdzic :)

Opublikowano

Jak mam to zrobić skoro mi w ogóle gra nie odpala się, A jest różnica z zainstalowaniem gry na dysku C lub D ? Bo mam zainstalowane na D.

Opublikowano

Jak mam to zrobić skoro mi w ogóle gra nie odpala się, A jest różnica z zainstalowaniem gry na dysku C lub D ? Bo mam zainstalowane na D.

No raczej wszystkie gry i programy które instalujesz powinny być na D ponieważ dysk C jest dyskiem systemu i każdy program zainstalowany na C zmniejsza wydajność kompa :)

Opublikowano

No dobra to mam zainstalowane na D . ale jak naprawić  mój problem orientujesz się ? :< Nie wiem może za słaby komp czy coś ?

Opublikowano

No dobra to mam zainstalowane na D . ale jak naprawić  mój problem orientujesz się ? :< Nie wiem może za słaby komp czy coś ?

Weź gdzieś sprawdź w necie wymagania systemowe gry i porównaj je ze swoimi parametrami komputerowymi i daj znać ;)

Opublikowano

Windows 7 32 bit

AMD A6-3400M APU with Radeon HD graphics 4 cpus~ 1.4GHz

Pamięć RAM: 4096MB

Jeśli tyle starczy to ok, za bardzo sie nie znam na kompach , jak by cos potrzeba bylo to napisz jak mam to sprawdzic :)

To nie starczy, poza tym to może być wina kompa.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Wiina kompa hm.. dziwne że po formacie grałem normalnie później mnie nie było w domu przez pare dni i nie gralem po czym wrocilem i gra nie dzialala :)

Opublikowano

Spróbuj wejsć na inny serwer :) też tak miałem , wczytywało i wywalało może pomoże :D 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...