Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lecraft.pl

MasterXortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

954141403694497887356.png

-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

961381403694497887356.png

-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

IP: lecraft.pl

Co cię u nas spotka?:  SURVIVAL | SKY-BLOCK | PVP-GUNS | FREEBUILD | CREATIVE | SURVIVAL GAMES

Oferujemy wam:

- Automatyczny SMS-SHOP
- Brak lagów
- Ponad 8 serwerów z nielimitowaną ilością slotów
- Wspaniałą i pomocną Administracje
- Ciągłe upiększanie naszego serwera
- Różnego typu konkursy z cudownymi nagrodami
- Ponad 1000 slotów w tym mnóstwo graczy
- LOBBY  SERWERÓW

648851403694497887356.png

LECRAFT.PL - oferujemy wam: miła grę, brak problemów
z połączeniem od naszej strony, graczy, wyszkoloną w swoim fachu administracje i helperów którzy są
w stanie pomóc ci w każdej sytuacji, własne pluginy jak i skrypt serwera, wykształconych specjalistów od języka
Javascript i C++. Jesteśmy znaną serwerownią, Dajemy wam przyjemność z samej gry jak i kulturę na
naszych serwerach. Oferujemy wam przejrzysty i miły dla oka Itemshop! który jest banalny w obsłudze dla każdej partii wiekowej
jak i niskie stawki SMS, sam sklepik jest automatyczny a zakupiona przez ciebie usługa jest aktywowana w ciągu kilkunastu minut przez co masz pewność że nie zostaniesz w żaden sposób oszukany. Mapa naszego serwera jest budowana codziennie przez
wykwalifikowanych budowniczych którzy ciężko pracują nad tym aby była dopracowana szczegółowo jak i wizualnie,
chcemy zapewnić wam najwyższy poziom rozgrywki prócz przyjemności z samego grania oferujemy wam pod względem stażu
możliwość dojścia do naszego LeCraft Teamu, u nas na pewno poczujesz się jak w rodzinie.

Serdecznie zapraszamy do gry! ~`Administracja LeCraft

» LeCraft « [start 26 o godzinie 17]1000 Slotów « Masa Trybów « PvP Guns ! « Zapraszamy

image.png

Opublikowano

Co k*rwa? Jak to skrypt?

Co do właściciela serwerowni:

Ten oto pan, kiedy razem z DarkIwankiem szukaliśmy sponsora, zaoferował nam sponsoring. Jednak kiedy wszedł na nasz testowy serwer zgrywał szlahcica, wyzywał nas od ch*jów, j*bać biede itd itd itd, groził mi że nam zddosuje ten serwerek testowy za 20zł ze slotexu, mówił że mi właśnie ddosuje router. Kiedy zbanowałem tego dzieciaka na gg i skype non stop mi pisał "j**** biede".

To wiele wyjaśnia :)

Prosze mowic jasniej ?

Opublikowano

Co k*rwa? Jak to skrypt?

Co do właściciela serwerowni:

Ten oto pan, kiedy razem z DarkIwankiem szukaliśmy sponsora, zaoferował nam sponsoring. Jednak kiedy wszedł na nasz testowy serwer zgrywał szlahcica, wyzywał nas od ch*jów, j*bać biede itd itd itd, groził mi że nam zddosuje ten serwerek testowy za 20zł ze slotexu, mówił że mi właśnie ddosuje router. Kiedy zbanowałem tego dzieciaka na gg i skype non stop mi pisał "j**** biede".

To wiele wyjaśnia :)

Proszę nie reagować na posty dane przez nordicman, on ma własny serwer przez co chodzi na tematy z innymi i daje negatywną ocenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...