Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sale 4 Permy GP

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie te permy mam xD wiec nie zalezy mi na ich kupnie ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Pamiętajcie, że g36 i mk48 można przerobić na dwie kolejne bronie, czyli generalnie 6 permów, w tym aż dwa MG - fajnie;-) wszystko już kupiłem:D

Opublikowano

Po 80k sa all

Wreszcie porządny event :)

Kupię M4A1 i MK :P

Podpinam na czas eventu.

Można giftać permy :P

Mam pytanko gifnałbys M4A1 bardzo prosze . dam w zamian cos za nx 

Nothing is impossible.

Opublikowano

@s1kk

Niepodane jest nic.

Czytaj uważnie. Doszły mnie sluchy,że to może zostać na stale,ponieważ w jednym newsie na forum pisali,że ca robi się bardziej p4f. Taka jakby rewolucja xD

Bardzo fajny event, nexon mnie nie zawiódł :) Pompę trzeba wyexpic :P

Potrzebuje gifta, kto ma więcej gp niech napisze pw, oddam w nx bądź psc :)

@ edit

O tutaj:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1334581-Major-Changes-to-the-Economy

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wreszcie porządny event :)

Kupię M4A1 i MK :P

Podpinam na czas eventu.

Można giftać permy :P

małe sprostowanie, można giftać tylko m4 na perma :((

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

te permy zostają na zawsze do kupienia za gp, tak jak ktoś już wspominał troche się pozmieniało od ostatniego patcha. Wycofali Gp hazardy, Gp Passy(więc radze używać z głową jeśli ktoś ma), nie można już sprzedawać wylosowanych z rożnych skrzynek np z eventów broni za nx w celu pozyskania Gp, wszystko właśnie dlatego że teraz będzie można kupować więcej permów za Gp. Nexon twierdzi że zrobił to żeby wyrównać poziom gry pomiędzy graczami którzy kupują nx a tymi co korzystają tylko z Gp. Ja osobiście sensu w tym nie widzę jeśli za Gp na perma będzie można kupować tylko bronie "podstawowe" właśnie które się kupuje za Gp. Co to za różnica czy ktoś ma tą broń na perma czy kupił na 7 dni, dalej to ta sama broń, i nie ma szans z nx. Według mnie to sprytne posunięcie Nexona większość się spłuka z Gp i będą kupować Nx żeby kupić np speca i itemy do niego na przykład.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

te permy zostają na zawsze do kupienia za gp, tak jak ktoś już wspominał troche się pozmieniało od ostatniego patcha. Wycofali Gp hazardy, Gp Passy(więc radze używać z głową jeśli ktoś ma), nie można już sprzedawać wylosowanych z rożnych skrzynek np z eventów broni za nx w celu pozyskania Gp, wszystko właśnie dlatego że teraz będzie można kupować więcej permów za Gp. Nexon twierdzi że zrobił to żeby wyrównać poziom gry pomiędzy graczami którzy kupują nx a tymi co korzystają tylko z Gp. Ja osobiście sensu w tym nie widzę jeśli za Gp na perma będzie można kupować tylko bronie "podstawowe" właśnie które się kupuje za Gp. Co to za różnica czy ktoś ma tą broń na perma czy kupił na 7 dni, dalej to ta sama broń, i nie ma szans z nx. Według mnie to sprytne posunięcie Nexona większość się spłuka z Gp i będą kupować Nx żeby kupić np speca i itemy do niego na przykład.

czyli nie sprzedam już sobie broni z inboxa ?

334qlo8.jpg
Opublikowano

Nie można już sprzedawać broni żadnej.

Teraz naprawdę bez nx to się za dużo nie zdziała.

Powinni podwoić ilość zdobywanego GP na zawsze.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...