Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu/Skryptu na gildie ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginu lub skryptu na gildie takie jak na xcrafters,mchc czy serwerze skkf'a. 
Chodzi mi tylko o cuboidy i [TAG] przed nickiem nad graczem :) 
Proszę tylko o linki i opis w razie możliwości :) Posty nie związane z tematem zostaną zgłaszane.

Opublikowano

https://github.com/Dzikoysk/UltimateClans2

Powinno Ci się spodobać.

Także polecam UltimateClans2, działałem na jego pierwszej wersji sprawdzało się znakomicie.

Co do gildii to z tego co widać OpenGuild grzegorza jest (wg. mnie) najlepszym darmowym

pluginem na gildie.

Ale od razu mówię, że warto poświęcić te paredziesiąt złotych i mieć własny, autorski

skrypt. Darmowym graczy nie przyciągniesz.

Tyle ode mnie, pozdrawiam! :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSynthio Dokładnie, darmowym pluginem z neta graczy nie przyciągniesz.

@AntyWarn Skrypt: UltimateClans1/2 Plugin: OpenGuild2047. Innych gówien by fusherka itp Ci nie polecam, bo to zwykły szajs.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

FunnyGulids Polecam Dodał Taba Dzikoysk ! w configu sobie ustawiasz

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...