Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za mod ?

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Statystyki sesji:

http://www.awolf.eu/load/statystyki/44

Zaraz dam dokładne to, co ma hallack.

no byl bym wdzieczny :) i mam rozumieć ze to bedzie tylko ten mod ? a nie paczka z różnymi modami ?

ale to jest na late 0.9.0 i nie wiem czy zauważyłeś :)

64l7.png

Opublikowano

hmmm... kurde no cos niedziala ... wkleiłem to gdzie trzeba rozegralem bitwe i nic ...

Usuń wszystkie mody/przenieś na pulpit i zainstaluj tylko to. Rozegraj 1 bitwę i sprawdź czy będzie działać. Ewentualnie powiedz jakie chcesz mody to zrobię Ci paczke.

Opublikowano

To jest zupełnie inny mod, autor podał jakie chce.

dobrze mowisz chce wlasnie to co ty podales. I powiem tak działa (coś musiałem zespuć ale naprawiłem)  i jest okey wszystko ładnie ale brakuje mi opcji resetu tzn ze wciskam RESET i wszystkie statystyki ci sie zerują 

64l7.png

Opublikowano

dobrze mowisz chce wlasnie to co ty podales tylko zalezy mi na tym by bylo cos takiego jak ma hallack zeby bylo wszystko przejrzyście i czytelnie a wracajac do tego co mi wyslales to juz działa ale no że tak powiem chcialbym to co ma hallack bo u niego jest mozliwosc RESETU statystyk i a tu nie ma i nie wiem co dokladnie wszystkie statystyki pokazuja 

Sorry, szukałem tego długo innego cofigu tego moda nie znalazłem.

Opublikowano

Sorry, szukałem tego długo innego cofigu tego moda nie znalazłem.

hmmm... no dobra ale i tak dziekuje za to co mi podesłałeś, gdybyć znalazł opcje z RESETEM to prosił bym o podesłanie linka do pobrania

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...